35

ТАКА Е ТЯ...

преди 7 месеца

Който слуша Русия, ше си пие пик. нята и ше мре, гладува и ,мизерува на расипия!!

34

СМЕХ....

преди 7 месеца

ХАМАЗ, ВЕЧЕ НЕ СЕ БИЯТ....А СЕ КРИЯТ....ХАХАХАААА....ОЩЕ 5-7- ДНИ, БЕЗ ТОК, ВОДА И ХРАНА И ШЕ ПОЧНАТ СИ ПИЯТ МОЧ..КАТА....ХАХАХА И ДА СЕ ПРЕДАВАТ ЕДИН-ДРУГ ЗА. ЧАША ВОДА!!!

33

Анонимен

преди 7 месеца

израел всъщност ще помогне на палестинците да се отърват от хамас. веднъж и завинаги. хамас избиха опозицията и всички инако мислещи през 2007г, обявиха халифат, забраниха изборите, закриха парламента, държат всички под дулата на оръжия и прибират хуманитарните помощи, купувайки с тях взривове и бомби. този път обаче палестинците наистина се евакуират на юг масово и оставят израелската армия да свърши онова, което те не могат. реално може и да има палестинска държава, ако терористите изчезнат.

32

Вьзмутен

преди 7 месеца

С какво са по различни от русия като нападнаха безпощадно и избиват мирно население в - газаСанкции срещу изрел и оръжие за палестина, да се защитят мирните граждани от изрелската агресия които нямат нищо общо с разни радикални групи

31

Анонимен

преди 7 месеца

Да бяха мирни стояли не бяха чюдо видели.Слушат путлет.

30

Военен

преди 7 месеца

Няма такова звание лейтенант- полковник! Стига с тоя гугъл-преводач

29

Анонимен

преди 7 месеца

Зеления наркоман е в 10-та глуха. Хи хи хи

28

Анонимен

преди 7 месеца

За 24 часа убиха 5 хиляди човека вкл и журналисти ама айде сега голяма работа станала

27

Ха-ха

преди 7 месеца

До МОСКВА ША ЗАЩИТИ ЛИ . И що трябва МОСКВА да ги защити? Или вече ООН и НАТО не се интересуват? КЪде са "ГОЛЕМИТЕ" демократични медии, които заливат света с "истината" за руското нападение над Украйна? А..., забравих. Те са еврейски всички до една и сега е угодно да подкрепяме чифутландия.

26

Ха-ха

преди 7 месеца

До До 21 Провалил СА мозакът ти, ама явно още в училище.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Че те и Хамас ще се изтеглят и ако тези земи на станат Израелски ще се върне после там.

24

До 21

преди 7 месеца

Москва са провали в Украина....590 дена военни действия и Русия няма контрол върху нито една украинска област.....а ВСУ мачка....бавно но сигурно

23

До 23

преди 7 месеца

А изстрелването на 5000 ракети срещу Израел....какво е

22

МОСКВА ША ЗАЩИТИ ЛИ

преди 7 месеца

Избиването на палестинци в ивицата Газа....

21

Анонимен 8

преди 7 месеца

Хамас къде са защо се крият когато нападнаха и убива ха в Израел ненадейно мирни жители какво беше Асегакак е Хамас Излез къде си

20

Анонимен

преди 7 месеца

До 23Насилственото изселване или преместване на хората от домовете и земите им е геноцид///Не съм чул евреите да ги изселват насила. Просто ги предупреждават, че мо е да пистрадат, ако останат в Газа, докато трае СВО.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Руснаците отново започнаха тази война чрез Иран и тяхното прокси Хамас с цел намаляване на фокуса в Украйна и размиване на грандиозния провал там, който вече цял свят гледа над година и половина. Да нападнеш пръв от три направления 25 пъти по-малка държава и вече над година и половина пълномащабна война и да нямаш пълен контрол над нито една анексирана област си е грандиозно омазване и военна некадърност.

18

Анонимен

преди 7 месеца

До 16:Нямам представа кой какво казва, но има клипове в нета, които доказват, че израелски интруктури са обучавали украйнците. Сниман е точно момента в който им казват, че се тръгват за Израел. Разбира се, по нашите телевизии това няма да го видиш.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Един журналист беше убит, а други шестима бяха ранени в петък в Южен Ливан, когато Израел стреля с артилерия по района, в който са били журналистите, съобщи Ал Джазира.Израелската армия е стреляла по журналисти от Ройтерс, Франс Прес и Ал Джазира.

16

До 14

преди 7 месеца

Хаха да! Аз пък си мислех тези дни гледайки приятелите на бункерния Вова, че е крайно време да го обрежат в бункера. Може радикалния ислямист Кадиров, който заплашва и се саморазправя с православни руснаци, да свърши тая работа. Така Вова ще стане съвсем личен на иранските фундаменталисти, на Хизбула и Хамас и на любимите си талибани. Така към прозвището си бункерния Вова ще добави и чалмосан.