8

До номер 8

преди 1 година

Зависи какво се има предвид под аглетично тяло. Мацките с мускулести прасци тип римски пехотинец някакси не е окей да се носят с дънки с впит крачол, ако ще да нямат грам мазнина по себе си. Батките с вратове като вековни дъбове също са леко странни, като се нацедят в тениска, един размер по-тясна, та да им изпъква аполоновата физика.

7

Христо

преди 1 година

И за мъже и за жени, ако нямаш атлетично тяло, по-добре не носи дрехи по себе си, защото изглеждаш трагично и комично. За пълнички, дебели, такива с наднормено тегло и кльощави си има широки дрехи да не им се смеят хората. Дрехите по тялото са само за атлетични тела.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5Дрехите по тялото не стоят добре на всеки тип тяло. Шефа е със шкембе и носи слим фит риза която му подчертава шкембето.

5

Анонимен

преди 1 година

Ако един човек не е с наднормено тегло най-добре ще изглежда ако носи дрехи по тялото. Пробвал съм овърсайз тишърт и не ми седи добре понеже съм слаб.

4

Анонимен

преди 1 година

Мда, истинско удоволствие е да видиш някоя бетонобъркачка, която се е вцедила в дрехи, впити по тялото й, всичко е на паласки и виси.

3

Анонимен

преди 1 година

Овърсайз дрехи? Брей, тая писачка съвсем забрави бългериънския лангуидж, да му се не сий, начи!

2

стилист

преди 1 година

Кой ви излъга ? Точно сега започват да излизат изключително широки дрехи на мода !

1

Мода

преди 1 година

Спецялно за жените които похапват хляб повечко. Да се виждат паласките.