29

Анонимен

преди 7 месеца

До злобната пенсия. Кой в чужбина чака на теб, бе, калмук. Пий си ракията там и си трай, че...Добре, че са българите в чужбина, че да има, какво да ядете. Комунизмът е мъртъв, свиквайте. Баси проядените злобни мозъци

28

Анонимен

преди 7 месеца

Българи се оплакват,че на този самолет качват чужденци,а не български граждани!Нашите ги подритват на летището.После ние плащаме...нали се сещате?!

27

Анонимен

преди 7 месеца

Преди малко съобщиха, че чартъра се отложил, защото застрахователите отказали да го застраховат. Затова пращат правителствения да извози цели 22 човека платили по 200 евро и тези пари ще им се възстановят. Сега да видим като разберат дали няма да плащат, колко още ще се набутат за полета.

26

Колко

преди 7 месеца

Са нагли,че искат и да ги уведомят за полета,не искат ли и от домовете им да ги вземат.

25

Баба

преди 7 месеца

Лети за сметка на нашите пенсии,те защо не си плащат ,реват като крави ,че България не мисли за тях,аз ли да им плащам билета .нагли,нагли и по нагли.щом са се решили да отидат там да си мислят как ще се прибера.ай сиктир на всички в чужбина ,чакат на наш гръб.

24

нстк

преди 7 месеца

на отиване самолета да закара СОЛОМОНА ПАСИ да се бие за родината си белким се отървем от него

23

bl

преди 7 месеца

Статията е упражнение на тема по колко начина може да се напише Airbus на български: Ейрбъс, Еърбъс.Толкова ли не можаха да ползват "самолет"?

22

Чингис Хан

преди 7 месеца

Какви българи ? Отдавна генофонда е изменен масовката не са българи а роби на евро-атлантиците с розови коси цветове на дъгата от болни по болни и дебели , залитат по кръчмите и дискотеките , говорят за либералщина , това не са българи а просто био маса безлична , която много скоро ще бъде заличена. Да ще оцелеят единици, но не с по-горните характеристики.

21

Анонимен

преди 7 месеца

С правителствения самолет никой нищо не плаща. Стига сте лъгали. За чартарите щяха да плащат и те вдигнаха шум , че били 200 евро, а горките искат без пари.

20

Анонимен

преди 7 месеца

А за децата ще плащат ли?

19

анонимен

преди 7 месеца

всички евакуиращи си плащат билета спете спокойно

18

Анонимен

преди 7 месеца

100 курса направете, много са ви по-важни от нас.И вие сте съучастници в убиването на палестински деца.

17

Места в самолета 150

преди 7 месеца

Български политици отишли да се снимат: 50. Значи общо места навръщане: 100. :D

16

Анонимен

преди 7 месеца

Няма страшно, скоро ще кажат , че трябва да сменят правителствения самолет и ще струва само 200 милиона за данъкоплатците. Ама те не го правили за себе си а да помагат на хората.

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Ангел ...Каква злоба, бе ... Оня ден един го питаха и той каза, ами да има си редовни полети, ама спряха нискотарифните и билетите много поскъпнаха. Това е проблемът им , а не че нямало как да се приберат.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Какво стана с полета с билетите за 200 евро. 00 ли се записаха за спасение. Споко сега за безплатния полет ще има петдесетина човека.

13

Ангел

преди 7 месеца

Защо такава злоба ? Ами ако и на тебе утре ти се наложи да те евакуират от някъде ? И какво лошо има да помогнеш ? Какво като са чужди граждани ?

12

Момо

преди 7 месеца

200 евро на човек си е нормална цена за самолетен билет до и от Израел до и от Европа. Не виждам драма тук и не разбирам защо трябва да се ангажира правителствен ресурс при положение, че алтернативи не липсват.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Е сега вече ще има желаещи, че като им казахте да си плащат билетите по 200 евро и всички се отказаха нали. Евакуацията си е безплатен превоз. Хайде на бас, че и в този самолет ще е пълно с чужденци за наша сметка.

10

SS

преди 7 месеца

България не може ,а и не бива да се превръща в убежище за който и да било .