74

Стига глупости

преди 7 месеца

До Анонимен 83: Какво комунисти? Комунисти в България отдавна няма, освен в някои пенсионерски клубове. Виж антикомунисти (особено преди избори) дал господ. За едната далаверка - за какво друго.

73

Анонимен

преди 7 месеца

До 73...Има...Нарича се ,,шизофрения"..Всички комунисти предали се на пагубната идеология страдат от такива симптоми.

72

Анонимен

преди 7 месеца

Вече от Москва пристигна , топъл топличък , втория вот на недоверие.И Ниновска бърза за да се похвали

71

Анонимен

преди 7 месеца

Мотивите за втория като за първи- "те крадат"- това е в сбит вид- а защо няма доклад в прокуратурата, в европрокуратурата- веднага отговарят- те крадат заедно- изводът- голяма мъка ги тресе- няма от къде да крадат- олигарсите- едрите им спонсори са стъпили здраво на врата- България върви твърдо към еврозоната и Шенген- а Кремъл не дава.

70

Малко за политика

преди 7 месеца

Има за какво да се иска вот на недоверие и за националната сигурност. Ето например министър Тагаренко иска милиард и половина долара (т.е. почти три милиарда лева) за бронетранспортьори без обществена поръчка и конкурс. Комисионна в джобчето? Сигурно. Да му дадем ли? Ще му дадем и още как. Под знамето на евроатлантизма минава всякаква корупция. А който е против "Путин, копейки и т.н."

69

Анонимен

преди 7 месеца

Не е лесно да слугуваш на чужда държава... откъм изток.

68

Пентагон друго бе

преди 7 месеца

Детска Педагогическа Стая е ДПС на Ахмед Доган кръстено на НИКОЛАЙ ФОЛ изпреварил НИЙЛ АРМСТРОНГ то ест ТУРЦИЯ ЧАКА ОТ САЩ КАКВОТО ИМ ПОДХВЪРЛЯТ....................Въпросът е какъв е тоя Ислямосвети Николай на австралиеца Рупърт Мърдок покрай БЯГАЩИЯ НАИМ СЮЛЕЙМАНОГЛУ............. АВСТРАЛИЯ Е КАТО ПОСЛЕДНИЯ РАСИСТ но защото са СЕЛЯНИ,глуха провинция близо до Края на света ПАТАГОНИЯ

67

бай Ламби

преди 7 месеца

Къде си тръгнала и ти бе бульо с твойта партийка дет сте един файтон ора да искате сяка седмица вот на недоверие?Ам чи засрами се малко и си седни на задните части, пий вода и почини малко.Знам че искаш да те дават сяка вечер по телевизора ама ставаш нагла и досадна веке.Пуууууу....няма срама туй крушовенското еййй...

66

Анонимен

преди 7 месеца

He вoт, a лoбyт e нeoбxogим!

65

БЕН

преди 7 месеца

Един съвет към НИНОВА; СЪЗДАЙ ПАРТИЗАНСКИ ЧЕТИ,И СМЕНИ ТАЗИ НЕОБИЧАЩА ВЛАСТ ОТ ТЕБ. нА ДОБЪР ПЪТ ХУБАВИЦЕ.

64

Обективен

преди 7 месеца

Нинова беше възмутена от отсъствието на Бойко Борисов на дебатите по искания вот на недоверие. Оказа се ,че Боко е имал основателна причина - в Севлиево от 9 до 15 се провежда празник на тиквата ,на който Боко е почетен гост.

63

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да има научно изследване - Влиянието на комунистическата идеология върху индивида поддал се на това внушение, и поражениета върху психиката му.

62

Мъка. Мъкаааа....

преди 7 месеца

ЧЕРВЕНИТЕ МОНОПОЛИ НА БКП/БСП, ЕДИН СЛЕД ДРУГ, БАВНО УМИРАТ---ЕНЕРГЕТИЦИ, КОПАЧИ, ВЪГЛИЩАРИ, ЗЪРНАРИ, И ВСЕКАКВИ ДРУГИ ПАРТИЙНИ ЛА"""АРИ...СИ ОТИВАТ ОТ ЖИВОТА!НЕМА СПАСЕНИЕ ЗА ЧЕРВЕНАТА ТИНЯ, ВОДАТА БАВНО Я НОСИ КЪМ НЕБИТИЕТО НА БЪЛГАРСКОТО НЕЩАСТНО МИНАЛО!!!

61

ХАМАС Златна Топка

преди 7 месеца

Германска Кауфланд Христо Стоичков Олимпиада БЕРЛИН-1972 ДОЙДЕ............................питайте ИЗРАЕЛ ако не вярвате................ Няма да дойде марксизма и сие

60

дедо ви

преди 7 месеца

много елементарна женица е тази ! интересно третия , четвъртия ,,,,,, вот на недоверие за какво ше бъдат . сигурно че лятото беше много горещо , че няма много снеговалежи ,,,,,,

59

ТЕНДЕНЦИЯТА БКП

преди 7 месеца

В последното си интервю Тодор Христов Живков го попитаха от коя точно партия е и Той разгадано психологически отговори:"СЪПАРТИЕЦ СЪМ ВЪВ БКП НА ХРИСТО СТОИЧКОВ и ще създаваме заедно ДВИЖЕНИЕ БКП"................ ТЕНДЕНЦИЯТА, ДВИЖЕНИЕТО БКП на Христо Стоичков и Тодор Живков близнак на невидимата АМЕРИКАНИЗАЦИЯ..........ЖИВ Е ТОЙ ТОДОР ХРИСТОВ ЖИВКОВ казващ се ХРИСТО СТОИЧКОВ

58

Анонимен

преди 7 месеца

63 ти не говори от името на избирателя. Долколкото виждам онова нещо "реформаторски блок" не съществува. Москов се опита да прави коалиция с Марешки. Ей тези са твоите ментори, на тях също им беше "смешно" и разни такива. Опорките ти са същата олигоффрения.

57

Анонимен

преди 7 месеца

Нека да напомня на впн троляка жалното виене на пияния Москов след избора на Радев. Репликата му беше че осъмнал с червен генерал муахаха. Онова не е спало от страх яд и злоба :))

56

Това дразни прокопи

преди 7 месеца

Крайно време е пеевски тиквата и киро канадеца да бъдат махнати.

55

Анонимен

преди 7 месеца

МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА- ОБРАЛИ БЪЛГАРИЯ И ДОКАРАЛИ НАРОДА ДО 3/5 ДЛ ЗАПЛАТА,А ТЕ МИЛИОНЕРИ, И СЕГА "ЗАЩИТАВАТ" БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ КАТО НИ ДОКАРАХА ЗА ПО МАЛКО ОТ МЕСЕЦ ДО 28% ИНФЛАЦИЯ- ПАК ГИ ИЗБЕРЕТЕ!