12

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 месеца

В ТОЗИ ПРОПАДНАЛ САИТ РЕДОВНО СЕ ПРАВИ РЕКЛАМА НА ЕЛИТНИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ *** И ГИ НАРИЧАТ "ЗВЕЗДИ"? ПОБЛИКУВАИТЕ ПОНЕ И ТАРИФИТЕ.

11

Алито от София

преди 6 месеца

Хубаво момиче има какво да покаже, не се срамува от тялото си, също така и като певица е световно известна, почти у всичките си концерти излиза по леко облечена което радва милионите си фенове, все така да излиза и да радва мъжката аудитория

10

Христо

преди 6 месеца

Страхотна новина ,Рита си показвала ..... ама с бански.Направо тая новина кърти мивки.

9

Извод

преди 6 месеца

Значи този сезон ще е модерно да се къпем без да си събличаме палтото?! Така де, започва студеният период от годината, по-добре е човек да не си сваля палтото, за да не настине!

8

VS

преди 6 месеца

Отдавна не бях влизал в днес! Резултата от влизането е, че сайта е затъпял още + старите тъпотии! за да видиш една п.ча по бански, трябва да посетиш другия им, също толкова *** сайт!

7

Анонимен

преди 6 месеца

"Искам да и го плъзна но като разбере че съм русофил и няма да ми пусне" - Точно обратното. На млади години Рита дълго време живя и работи в Москва. Даже Наоми Кембъл дорде живееше в Москва си имаше руски мъж.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Е, тази дива албанка оти Рита (Х)Ората

5

Меци

преди 6 месеца

Е, малко е клекнала, но като и мине ще благодари на великата Ивета Иванова /публикачката/ за рекламката. После се чудим защо сме прости. Ами защото сме прости, много просто.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Любимата ми изпълнителка

3

Некъпан евроатлантик

преди 6 месеца

"Изпълнителката позира и по къси черни панталони и черно палто в баня."

2

Киро

преди 6 месеца

До Копейкин Другарю Копейкин, Другарката Курникова е по готина, там го плъзнете...пъзела.44071

1

Бебо

преди 6 месеца

Малииииийййй, Убийствена публикация. Ето такива писачи трябват на република България. Евала момиче. Трябва да преподаваш журналистика и децата ти ще се гордеят с теб. Бъди ни жива и здрава. Аз се гордея с теб. Ти сигурна знаеш и някой чужд език, ако това е така, ти си невероятна. Йо те керо. Божеееее