8

Анонимен

преди 8 месеца

Изнасят производства защото комунистически Китай полагат огромна грижа за работниците- най евтината работна ръка- първа по ИКОНОМИЕСКО РАЗВИТИЕ И НА ТРИ МЕСТА ПРЕД КУБА ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ/СПОРЕД ООН/, НА 80 МЯСТО. До скоро нямаха пенсионна система- първи започнаха да получават пенсия комунистическите дейци и селскостопанските работници- 3дл.

7

Анонимен

преди 8 месеца

От кога пък е нов?? На мен ми писна да му гледам муцунвта.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Новият австралийски премиер Антъни Албанeзе ще посети глобалния китайски форум "Един път". В Китай този троянски кон на Наглобритания ще има възможност да се срещне очи в очи не само със Си, но и с Президента Путин.

5

Американ

преди 8 месеца

До Анонимен 4: Всъщност само Америка не спи, а Австралия задълбочава лоша зависимост и подпомага зла сила.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Австралия усеща накъде духа вятъра на промяната само Европа спи

3

Анонимен

преди 8 месеца

Чичо Caм не хареса това.

2

Другаря Си:

преди 8 месеца

"На червеното килимче в Пекин лазят всякакви наглосаксонци,даже не си правя труда да ги посрещна! Просто пращам някоя секретарка на заместник на заместника на заместника на заместник-преводача да се забавлява с жалките им опити за ги удостоя с внимание! Една такава нахилена старица беше дошла с френския 6а60йе66ец и се прибра с полет - икономична класа и сама си носеше куфарите... :) "

1

По същество

преди 8 месеца

Аукус ли беше да го опишеш. хахахаха Или какво беше там Куад. Първо Индия отсвири САЩ, че са с Китай в БРИКС и Куад е ок за сътрудничество, но не срещу Китай, сега Австралия се подигра с американците. Светът ги взе за изтривалки тия янки. Такова бързо падение на империя не съм чувал.