11

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 7 Е, де! Челото му не е два пръста. Смущава те лицевата му структура, която не е типично българска и е наследена от латиноамериканския му родител. Важното е, че той се чувства българин.

10

Анонимен

преди 6 месеца

До Регистриран - А бе, да слагат колци където е необходимо, но не мога да разбера защо са с пластмасови капаци. Новите "софиянци" по това ще ги познаеш - когато излязат в обедна почивка или когато в свободното си време тръгнат на разходка и по селски пият кафе на крак в пластмасови чашки, първата им работа е да счупят такъв капак, за да използват вместо пепелник металната тръба под него. Някои от колците са с метален, запоен капак. Такива са нужни, заради npocтащuнaта на новите "столичани".

9

Регистриран

преди 6 месеца

Колци ще слагате ли? Навсякъде, колци за милиони и синя зона.

8

баба мара

преди 6 месеца

оставете улиците а се хванете с болниците строени преди 60 години там е единужас в 21 век

7

Анонимен

преди 6 месеца

Мошеник с 2 пръста чело Карлос чакала иска луканка :)))

6

Анонимен

преди 6 месеца

Какво има да им реконструирате бе? Кметицата Фандъкова вече 14 години улици за чудо и приказ ви направи и модернизира София и я направи европейска столица , те щяли да модернизират.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Карлос Наркос Контрерас е възпитаник на Пабло Ескобар и Ел Чапо!

4

Разочарован

преди 6 месеца

В Елин Пелин има кмет от ВМРО,елате да видите какво е корупция,ГЕРБ пасти да яде

3

Все пак, да признаем

преди 6 месеца

Това е предизборно обещание - конкретно да кажеш какво ще направиш. Ще сваля шапка пред онзи кандидат за кмет, депутат или каквото щете, който не само даде конкретни обещания, но и предварително напише оставката си и я даде за съхранение някъде, с условието, че ако не изпълни обещаното в определените срокове, оставката му да влезе в сила.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Къв е тоя латинопартизанин Карлос Чакала :)))

1

Анонимен

преди 6 месеца

софето не е българия :)))