98

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен102 умен си като на агнето майка му

97

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас е продукт на Израел, за да го противопостави на ООП на Ясер Арафат. Хамас заедно с идилци се бориха срещу Асад в Сирия, а САЩ и Израел удреха по сирийската армия. Бойци на идил се лекуваха в Израел, но сега нещата се завъртяха. Навремето САЩ създадоха муджахидините да се бият със СССР, но после също се обърнаха нещата. Ал Кайда също е продукт на САЩ.

96

Анонимен

преди 7 месеца

До 98...Голям стратег се излюпи...Как пък на Америка и трябва нов враг.Малко ли и е агресията на Русия в Украйна. Вие с Чуков и руснак да видите в Палестина ще отречете , че е руснак. На а всякъде виждате американци

95

Анонимен

преди 7 месеца

Чуков винаги сочи Америка за всяко нещо.Америка му е фикс идея останала още от школата за диверсии и пропаганда на населението.Сам си противоречи , като задава въпроса , кой ще пострада сега най много.Съвсем очевидно е , че ще изчезне ивицата Газа.Щом е така , как тогава ,,Хамаз " ще е иска да се самоунищожи.Не се ли сещаш , че ударът идва от Иран и неговите служби.Които пък от своя страна са в тесни отношения с руските служби.

94

???

преди 7 месеца

Путин пали чергата зад Ердоган, а Америка помага! Така изглежда отстрани.

93

Антикравар

преди 7 месеца

Краварете са долни и подли същества ,и световни терористи .

92

Иван

преди 7 месеца

Ако помните залива Тонкин, както и падането на двете кули в Ню Йорк,... много са примерите как задкулисно организирани "инциденти", развързват ръцете на Дълбоката държава /я във Виетнам, я в Ирак, Сирия, Либия и пр./. " Ако няма враг, създай го и го унищожи" - каза другаря Сталин. Играта върви по план: затваряна заради вирус, война разделяща Европа от Русия, енергийни хватки с платени емисии, петролен колапс от близкия изток, миграция към христ. Европа, хранителен недостиг,... Нов Св Ред!

91

Анонимен

преди 7 месеца

Омразата и глупавите коментари с нищо не оборват тезата на г-н Чуков. Разбирам, че с лозунги тип "НАТО, ура" лесно се живее, но едва ли помага да се види какво реално се случва на терена отвъд приказките за наивници от официалните медии

90

Анонимен

преди 7 месеца

Може би най-точният анализ. Тънките сметки на големите играчи я плащат обикновените хора от двете страни на конфликта.

89

Четирихилядник

преди 7 месеца

АналЛизатора пропуска простия факт, че въоръжението на Хамас, десетките хиляди ракети струват стотици милиони. И кой го е плащал и подготвял с месеци? САЩ? Смехории

88

Анонимен

преди 7 месеца

не случайно фамилията му е чуков

87

Анонимен

преди 7 месеца

Съчки хвърляни от великая ммогачия за да спрат новия път на коприната от Индия,който ще я заобиколи.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Явно на много не им харесва, че някой е казал каквото мисли, а не каквото ТРЯБВА да каже

85

Кибик кибиков

преди 7 месеца

А чувалили сте за номера на китайката. Големия печаливш от мазалото отново е Китай. САЩ и ЕС на практика загубиха Африка и сега ще загубят и арабите.Всички араби. 3Вижте само краля на Йордания - най-прозапъдния велможа как обърна палачинката срещу Израел ,понеже тълпата ще го линчува иначе. Арабите продават активите си на Уолстрийт последните дни в пром. количества.Катар който държи И ПСЖ и Барса спира износа на газ за ЕС до постигане на мир.А това са 25% от газа в Европа.Ами ако и С.Арабия?????

84

Анонимен

преди 7 месеца

Най-накрая разумен анализ на положението!

83

test

преди 7 месеца

До АнонименХАМАС е на издръжка от Катар

82

Електра

преди 7 месеца

Хаа, според тоя мисир, ислямистите могат да изнасилват, да вземат заложници и да обезглавяват, но евреите да не могат да се защитават. Ислямските терористи са като рашистите, коварни и жестоки, и трябва да се ллеквидира където и да се намират. Добре, че америка я е нямало, когато сме паднали под ислямско робство, тоя мисир, мак щеше да обвини САЩ...

81

Анонимен

преди 7 месеца

Що пък на другите ни се струва , че ставащото е в полза на Гасударя ти - бедни , бедни Чучков, трудна работа да защитаваш православния и ислямски башибозук тръгнали заедно на джихад.

80

Давид Леви БГ Шалом

преди 7 месеца

СЛАВА НА ИЗРАЕЛ !!...ЩЕ ПРЕГАЗИМ АРАБИТЕ--ВСИЧКИ : ДЕЦА, МАЙКИ, ТЕРОРИСТИ,..ДО ДЪНО И ДО ПЪЛЕН РАЗГРОМ И ПРОЧИСТВАНЕ !!...СЕКТОР ГАЗА Е ИЗРАЕЛСКА ЗЕМЯ = КИБУЦ !

79

Позорно ДС ченге

преди 7 месеца

Кремълския агент от ДС Боян-верото тръгнал да дава мнения....отврат!