33

Иван Анисий :

преди 6 месеца

Одобрявам! Препоръчвам на българите да не бъдат бедни! Препоръчвам на всеки човек да си купи по две Ферари-та - едно за делниците и едно за уикенда! И по една къща в Барселона с пълно чекмедже! И по едно пристанище Росенец с прилежащите сараи! Препоръчвам на всички да живеят като български депутат! Препоръчвам също така да се наслаждават на истЕнската Куролация н интимната НЕ-коалиция на Посолството! Препоръчвам да вярват на всичко,което им кажат по каналджъ тв,злоба-тв и босфор тв! Препоръчвам!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Тези откровени глупости с климата се пропагандират основно от глупаците от ЕС. ЕС трябва да се разпусне за да бъде спасена Европа. Друг път няма. Все по зле ще става.

31

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 42, а ти като си буден какво направи? Или ти стига капацитета само да сочиш другите?

30

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

Всяко изречение в този пасквил е чиста манипулация! Квотите за емисиите са най-голямата измама в съвременната история на човечеството. Знаете ли, че има компании, които "ловяли" въглеродния диоксид? Появяват се статии за някой друг стартъп, който събрал милиарди за измисли начин това да се случва... и все говорят за светлото бъдеще .. а то все не идва. Нищо де. Нали го ловят този СО2. Учените по света се чудят как да не участват в подобни "разработки". По-лесно е да защитиш тезата за кемтрейлс..

29

Анонимен

преди 6 месеца

Няма да имате нищо и ще сте щастливи. План 2030..Спите ли , уфсе?

28

ДейвидАйк към робите

преди 6 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

27

Анонимен

преди 6 месеца

БЪДЕТЕ, БЪДЕТЕ БОГАТИ, А МВФ И БАДЪНЧ ЩЕ ВИ КЛАТЯТ!!...

26

Анонимен

преди 6 месеца

Как да оценявам драсканиците ви в тъпия-ви сайт като цитирате Парис Хилтън? Някой от вас има ли 300 милиона $? Спрете да бъдете бедни. Спрете да сте бели, черни, лунатици, ескимоси. Абе то всеки може да си драска глупости, ама виж си името - АНИСИЯ. Сериозно ли някой те е кръстил на подправка за кюфтета?

25

123

преди 6 месеца

Идва голямото зануляване.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Московчани вече изпълниха препоръките. След покупката на евтин апартамент за 15 млн. рубли, те плащат още 1 млн за ремонт и възприемат сумата като напълно бюджетен разход.

23

era

преди 6 месеца

от 2008 год. като чуя думата инвеститори и първото, което ми идва на ум е източване.

22

ценности!

преди 6 месеца

налагайте санкции, закривайте централите, раздайте оръжието си, яжте хле-барки, уважавайте дже-ндърите и търпете беднотията!...голяма тактика на ЕС!

21

Анонимен

преди 6 месеца

МВФ да каже не само за уволнение, но и за затвора. Кой може да вкара в затвора такива като Стив Ханке, ярък привърженик на доларизацията, вързал Аржетина за долара и след това Аржентина фалира два пъти. Сега Аржентина избра БРИКС, за да се измъкне от тази клопка. Но няма да е лесно. Американските агенти обикалят там още от доктрината Монро.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Новините от ден на ден, стават пълна пародия, не си заслужавате парите

19

Заклинание

преди 6 месеца

Пожелавам на всички, които гласуват за Възраждане, цял живот да нямат пари. Помнете клетвата ми и след 5 години пак си я спомнете и се сетете как съм ви проклел и как сте бедни заради точно това което току що прочетохте. Аз съм ходжа, клетвите ми хващат декиш. Айде лека нощ и АМИН.

18

Нарко Алкохолик Боне

преди 6 месеца

Те младите ги мързи и гледат по цял ден клипчета за мутрите от 90-те в захлас. Много са некъдъpни, горките. От 19 до 40 са ПЪЛЕН ЛЕШ. А от 14 до 18 са тотал щета. Гответе се за апокалипсис след 25-30 години. Само дъртите стават - тия над 40 до 65. Пенсионерите съшо са поколение пълен леш. Освен тия дето са 100 годишни + те също са свестно поколение.

17

Дайте да си го кажем

преди 6 месеца

Трябва да си голям неможач, ако си млад и беден в България в 2023-та година, отворен пазар, член на ЕС. Дайте да си го кажем.

16

Dobre.

преди 6 месеца

Добре. Ще послушам съвета и няма да тегля повече кредити. Мерси. Ще гледам да изкарвам повече пари от тролeне, за да компенсирам - Митреле, трябва да поговорим. Искам да ми вдигнеш надника.

15

Мария Антоанета

преди 6 месеца

Като нямате хляб, яжте пасти!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Това е толкова сложна материя за 90% от коментиращите, че направо я прескачам!