114

Жена Кмет на София !

преди 7 месеца

Като ще е жена, нека да е Жена !

113

Спеца

преди 7 месеца

Глупости!Кой пък ще гласува за протежето на Кирчо и Кокорко?Столичани толкова ли са изтрещяли , че не виждат накъде ни водят тия от ПП-ДБ?

112

fact

преди 7 месеца

До "Дежурната реплВЕРНО ЛИ?ТИ НЕ СИ НЕКОЙ *** КЛЕУНТ! Ше плащаш милиони, ако не ги хареса качеството: НЕ ПЛАЩАШ! ИЛИ ПУСКАШ НЕМЦИ, АНГЛИЧАНИ ДА ТИ СВЪРШАТ РАБОТА. С ТЕЗ ПАРИ ШЕ МОЖЕ ДА ИМ ПЛАТИШ! И ШЕ Е ХУБАВО, ПРЕАТНО.Бугапите искат да ти го направат некачествено за 2 шарки пари - ми не получават поръчката и гоново

111

Анонимен

преди 7 месеца

Кикимян хич го няма!

110

Баце

преди 7 месеца

София е наша

109

Анонимен

преди 7 месеца

Можете да гласувате с хартиена бюлетина и ще попречите на Кирил Петков да прави алабала

108

"Дежурната репл

преди 7 месеца

Дежурната реплика на промяната и някои други е "ремонт на ремонта"! Истината е, че много трудно може да се намерят качествени майстори даже от големи строителни фирми, да не говорим за общини, граждани! Всеки иска много пари и резултатът съвсем не е сигурно, че ще добър или дори задоволителен! Явно по-младите хора предпочитат да висят по-заведенията, да тролят за определени партии, но не да научат занаят и да свършат нещо смислено!

107

Точен

преди 7 месеца

Аз ще гласувам за Възраждане и не вярвам на социологически агенции, платени от Козяк.

106

Единственият шанс!

преди 7 месеца

80% гласували! При това положение манипулацията не играе! Терминал 2 тук не работи, тези, които пишат подобни дивотии искат, имат задача да ви откажат от решението ви да гласувате, което би объркало подготвените от тях схеми!

105

до ОК

преди 7 месеца

А БЕ,ЧОВЕЧЕ СМОТАНО,ТИ МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ КАК НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ БУКВАЛНО В ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ МАШИНКИТЕ "ПОДАРИХА" НА УМНОКРАСИВИТЕ ЦЕЛИ 8%!И ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ ГО ПИСАХА,И ПО САЙТОВЕТЕ,И ПО ТВ!СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ ТИ КРЕЩЯ,НО С РЪБЕСТИ ГЛАВИ КАТО ТВОЯТА ДРУГОЯЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ!ТАКИВА ФАЛШИФИКАЦИИ ПРИ БЮЛЕТИНИТЕ СА НЕВЪЗМОЖНИ!Нищо лично,да си жив и здрав!

104

Анонимен

преди 7 месеца

С такива кандидат-кметове не се очудвайте че никой не иска да стъпи в този град! В София ими смисъл само Терминал-2.

103

Анонимен

преди 7 месеца

Не вярвам на тези проценти за Терзиев. Не вярвам на простотията или амнезията на софиянци да подкрепят Терзиев, този "подобрен" Кирил Петков!

102

Маилс

преди 7 месеца

То тоя дето живее в Швеицария питаш ли го колко е нещастен....5 евра мегабаит от наш оператор,15 евра= цигарите,2 евра бира от бедняшкия Лидл,1,50 само за да влезе на паркинга му,връзка пресен лук=2 евра хляб,маломерен=3 евра

101

Анонимен

преди 7 месеца

Вили Лилков = Истинската София

100

Анонимен

преди 7 месеца

Сичкото кмет на София и кандидат-кметове от селата и с дълбоки селски корени... традицияБГ!

99

До Живея в Швейцария

преди 7 месеца

След като живееш в Швейцария, защо агитираш другите да живеят в пределите на Турция? Защо още сега не заминеш за Турция и не се установиш там завинаги ???

98

ОК

преди 7 месеца

Айде стига с тези машинки ве, те са ви виновни само, вие ако си мислите, че хартията не ви лъжеха яко...

97

Black River

преди 7 месеца

Да гласувам за човек, потомък на ултракомунисти от ДС?!? Вие нормални ли сте бе, хора? Страхотни европейци и демократи са "столичаните", щом се правят на атлантици, а гласуват за комунисти! По-скоро съм съгласен да стане кмет на София първият попаднал човек от телефонния указател, отколкото всичката сбирщина претендираща за кмет. Нито един от "кандидатите" за нищо не става! Фанди ще ви се види като Златната Фея!

96

Анонимен

преди 7 месеца

ДРЪН, ДРЪН ЧЕ ПЛЯС- ДО СЕГА СА НЯМАЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ- СЕГА КОЙТО ПЛАЩА ПЕЧЕЛИ- ПЛЕМЕННИКЪТ НА ПЕТЪР МЛАДЕНОВ- ОНЯ С ТАНКОВЕТЕ ЩЯЛ ДА БЪДЕ КМЕТ- ДА БЕ....

95

Анонимен

преди 7 месеца

До вярно емашините нали са само принтери и ще се броят бележките и няма да се вади резултата от паметта на машината , а ако те съмнява има и бюлетини , така че колкото повече се гласува по добре , статуквото разчита на твърдия си електорат и колкото по малко гласуват е по добре за тях