49

гошо

преди 6 месеца

радвам се че няма вече война в Украйна щом нищо не се говори за нея хахаха

48

Малко за политика

преди 6 месеца

Мъск е разумен човек, и затова политическите спекуланти не го харесват. "Сънят на разума ражда чудовища" - Франсиско Гойя.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Мъск ми е антипатичен, не ме интересуват възгледите му. И зад него стоят определени хора и корпорации с интереси.

46

вгз

преди 6 месеца

За който не е разбрал:- на 11.09.2011 г., САЩ пожертва 2 небостъргача и няколко хиляди души, за да получи "правото" да решава сам и да няма нужда от одобрението на останалите страни в НАТО. След това ограби Афганистан с фалшив предлог. Тогава не загина нито един евреин.- сега САЩ - Израел позват сходна схема с араби, които са "внедрени" в ХАМАС. Начина, по който удрят, е на ИДИЛ, а не на ХАМАС. Крайната цел е Израел да завземе цялата територия на Палестина. Това и става в момента.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Самата истина омразата е като троскут от едно семенце никнат поля

44

ПроСоТо

преди 6 месеца

Мъск е готин !...А непредубедения,свободно мислещ човек е разбрал две неща :..-Първо :-Светът е такъв,какъвто искаме да го видим"..( мнение на робът Аута.),и второ:..-Ясно е,че човека е лошо реализиран Божи Замисъл ( констатация на ПроСоТо )

43

Анонимен

преди 6 месеца

Странно, защо трябва да подкрепяме държава, създадена от наглосаксите по мотиви на фентъзи роман? И тази държава години наред избива и гони населението на Палестина. Е, евреите ще избият и прогонят палестинците, но въпрос на време е ХАМАС да се сдобие с по-екзотични оръжия и тогава жална ми майка...

42

Граматик

преди 6 месеца

До 32. Може би е спорно, но доколкото знам еврейската дума за дъб е Алон, а не Елон. Ами тогава нашите да го пишат Елон, а не Илон, което е нищо.

41

popa ot razgrad

преди 6 месеца

за първи път всъщност може би е прав...

40

Анонимен

преди 6 месеца

Доближава се по изказвания до Тръмп, може да се пусне за президент вече.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Нищо скандално не виждам или истината е скандална?

38

Exaaa

преди 6 месеца

До Анонимен 33 "Все едно да изпратим нашата армия да бомби и разчиства Факултето." Ех, как ме размечта само...

37

Реалист

преди 6 месеца

Човекът е изключително тъno същество. Явно генетично му е заложено да не може да живее без войни да се изтребва един друг.

36

expert

преди 6 месеца

От деселилетия се ВИЖДА , как възгледи и мнения, които не са в тон с еврейските желания веднага се приравняват в АНТИСЕМИЗЪМ!! Не може Света да е под диктата на злобни , античовешки действия и решение под предлога, че ако не върви в "правилната" посоча ще е антисемитско!! Тогава се заличават ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ И ОСТАВА ВДОИЧНОТО ВЪЗПРИЕМАНЕ - ДА- РЕШЕНИЕ НА ЕВРЕИТЕ, НЕ - АНТИСЕМИТСКО!

35

Анонимен

преди 6 месеца

Илончо президент долу Бай Дън :)))

34

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно е защо Израел десетилетия занимават света с проблем, който те самите са създали. Ако искат да избиват, моля никой не им пречи вече от много десетилетия. Светът се е примирил с това. Няма нужда всеки път да се оправдават със смешни истории.

33

до 33

преди 6 месеца

не са палестинци тези които се бият а иранци и сирийци. няма да е чудя и някой руснак от вагнер да има с *** .

32

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите си провеждат геноцид там спокойно от десетилетия. Откак се помня все една и съща история слушам - палестинците ни нападат, а ние имаме право на защита. И после як бой, обгазяване, бомбандировки и разрушаване на жилища. Все едно да изпратим нашата армия да бомби и разчиства Факултето. Не е достойно това. И е много страхливо.

31

bl до граматик

преди 6 месеца

"А кога журналистите ще се научат,че малкото име на Мъск на български се изписва ИлЪн?" ... Тук въпросът е малко спорен и неедностранен.Имайки предвид че Елон по произход не английско а еврейско име, означаващо Дъб, може да се твърди че точно американците го произнасят неправилно.Със същия успех можеш да отидеш да поучаваш американците, а дано се научат.

30

o|o

преди 6 месеца

Адекватен както винаги. Затова и е милиардер. Mоже да си позволи да казва истината и да не се съобразява с модите в политиката.