54

Бунгар

преди 7 месеца

Когато България впише в конституцията си Македонското малцинство и признае асимилацията на македонците в България след 1956 година до днес,тогава и Македониа ще впише Българското малцинство в Македонската конституция.Нека дадем добър пример и да искаме реципрочност.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Пендаров_ски, язе съм македон и дедо ми е македон.

52

Маке

преди 7 месеца

Изгледа Македониа сака да излезе од ЕУ, само што проблем е, прво да влезе во ЕУ :)

51

Анонимен

преди 7 месеца

СМ е държавица едва на 30 години без минало и език. Малко историйка откраднаха от нас Като посочиха един бг цар който по някаква причина управлява от Охрид тогава бг град българското царство. Същото направиха и с бг революционери родени в тогавашна бг територия македония А македонския диалект на българския приемесен със сръбски думи Стана македонски език. А иначе какъв ЕС ги гони.Те са пълни аматьори Учат се в движение на държавност. Поне 50 години им са нужни още да получат опит и традиции

50

rm

преди 7 месеца

До АнонименТова е якото човек - не се налага повече да им налагаме вето - те сами си го налагат. Изпускат влака с всеки изминал ден. Да се оправят.

49

Шегобиец

преди 7 месеца

Абе, я направо го отложете за по-следващия парламент, та да не се мъчим!

48

Кирил

преди 7 месеца

Трябва още тази година да отделят Албания от Скопие по пътя им към ЕС. Надявам се още 20 год.Скопие да Не влезе в ЕС

47

Bugarin bosilegrad

преди 7 месеца

сложете на тоя пендар по силни очила когато вижда българин да мисли че е македонец

46

я,па тая

преди 7 месеца

До Руми::и кой ще отиде да се бие?От сега ти казвам :никой няма да отиде да мре.Живота е един.Това национален идеал,отечество,са кухи фрази преди сто години.Тогава населението е било на 96 процента неграмотно!Каквото рече попа,това правили.

45

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 44 - България просто трябва да им гледа саира, но междувременно - да си гради лобито. Това второто обаче смешните политически шутове които ни управляват не правят. Само гледай сега около "мача" Израел-Хамас какъв цирк става. Радев "нямал доверие" на партийте?! Те пък - на него?! Стига бе! До последно клоунски номера. А това дето Радев нарече пет пъти Хамас - Хизбула, въобще не се нуждае от коментар. Спете спокойно деца. Тея "бдят" за вас!

44

Анонимен

преди 7 месеца

До Руми - със сигурност. Поне два три счупени носа!

43

Анонимен

преди 7 месеца

България трябва моментално да наложи ново вето на сърбоманската държавичка РСМ!

42

Анонимен

преди 7 месеца

С всеки ден се убеждавам, каква услуга ни направиха французите с това предложение. Тея типове - Северно македонците - изпаднаха в ступор. Сега топката е при тях - да правят каквото искат. След медицинските сестри за които помогна съпругата на Саркози, това е второто най добро нещо с което ни помогнаха. А макетата - могат да си реват и да се сополяват колкото искат. Както казваха децата навремето - крива баба се познава!

41

Руми

преди 7 месеца

Най-вероятно следващата война на Балканите ще е между България и Македония, ще има много кръв.

40

Анонимен

преди 7 месеца

директорска заплата в БТВ - 20 000 ЛВКметска заплата - 2 800 лварменска работа

39

Анонимен

преди 7 месеца

Изключително нагъл и противен Хекимян. И отчайващо немощен и неуверен Терзиев.Добре де, в ДС кликата няма много интелект, но пък чак толкова ли смотани деца са си отгледали.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Зографски от листата за СОС на ПП-ДБ се оказа син на един от най-големите българомразци в Северна Македония СНИМКИ

37

Анонимен

преди 7 месеца

Андрей Зографски, сочен за много близък на лидера на Спаси София Борис Бонев, се оказа син на един от най-големите българомразци в Северна Македония Солза Грчева, пише Труд.Тя е е родом от Щип и е един от организаторите на големите антибългарски митинги в Скопие. евала психодесниии ударихте поредното дъно.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Вие които пишете оправихте България ,преди това Украина и Русия. Сега ще оправите и Македония. Тъжно ми е за вас, даже и малко смешно. На всички вас ,нито Македония ви проблем ,нито Русия,нито САЩ или който и да е друг. Вие сте си проблем за себе си и за България. Започнете да мислите поне 5% положително и ще видите ,как изглежда всичко по-добре и ще започнете да ставате по-добри и живота Ви ще стане малко смислен.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Македонците си избраха да ги управляват терористи и са идеологически близки до Хамас. Да благодарят, че не живеят със съседи като Израел, защото както е редно трябва се въздаде справедливост над терора и кражбите