126

Аспарух

преди 8 месеца

Ако са ислямисти редно е да ги вземе при себе си нали им е опопра.

125

L.

преди 8 месеца

По същия начин значи и Путин може да информира ООН, че ще премести всички укри зад границата с Полша. Няма разлика.

124

Анонимен

преди 8 месеца

Нима има разлика между индианските резервати и ивцата Газа? Нищо ново под слънцето!

123

Анонимен

преди 8 месеца

Америката и чефотите превъртяха,те не са християни и трепят наред.

122

Калоян

преди 8 месеца

За пореден път евреите правят това, което правят най-добре - нападат и убиват, крещейки "ПОМОЩ, БИЯТ МЕ" с пълно гърло! Много кратка, уви, е паметта на овчелюдието! Никога досега в историята не е имало такъв явен призив за геноцид на един народ на база етнос, преповтарян 24/7 от корпоративно контролираните медии, инфлуенсъри, политици и какви ли не отпадъци! Лъжата е ГОЛА, но 99% от овчелюдието й се лови на въдицата!

121

Анонимен

преди 8 месеца

Руснаците мачкат, а а сега и Хамас мачка нацягите от Израел! БСП ще спечели местните избори. Фаашистите вече се на с с и рат.

120

Щерю

преди 8 месеца

Израел успешно планира и изигра ролята на жертвата и сега може да прекрачи всички етични граници на човещината - за да си постигне целите. На такова лукавство, като юдейското и дяволът би завидял...

119

Някой

преди 8 месеца

Цивилните плюеха и биеха убити заложници на Хамас!!! Там няма цивилни или терористи! Всички да мрът

118

САТАНА

преди 8 месеца

Ликвидадцията на Хамас да започне скоро !

117

Гларус небесен

преди 8 месеца

1 милион за 24 часа. Голям оптимизъм. Израел ще проведе просто един обикновен ГЕНОЦИД! Именно и това е целта на занятието. Разбира се както и да го представят запъдните и наши медии, мюсюлмушите ще го приемат еднозначнол Край на американските бази, далаверите с оръжие и петрол и край на почивките в Дубай и Египет. За съжаление и край на ефтиния петрол и газ. Катар вече врътна кранцето на СПГто а скоро и С.Арабия на петрола.Наща сглобка да сзапочва да си маже устните с вазелин за грездея на Путин

116

Анонимен

преди 8 месеца

Без да кажа сега и една добра дума за Хамас, осъждам клането на невинни: Бомбардировките на Израел над Сирия (понеже били над точки, които свързвали Ирак с Хамас и през тях минавало оръжие) е аналогично на това Русия да ни бомбардира, понеже през нас преминават оръжия за Украйна. Изобщо не сравнявам конфликта Русия-Украйна или Израел-Хамас, а конфликтът на воюващите с трети страни.

115

реалист

преди 8 месеца

До НЯКОЙ Много си прав. Насилието ражда насилие. Сега насилието на арабите от Палестина ще породи насилие от страна на евреите. В опит за самозащита. Разбираемо! И съвсем логично и закономерно. Българската поговорка е много правилна. Напълно съм съгласен с нея.

114

трябва

преди 8 месеца

Трябва да имаме готовност и приемем бежанци от Израел, ако се наложи. Сега евреите са жертва на агресия също както украинците. Приехме доста украинци. Ако се наложи от обстановката трябва да дадем убежище и на пострадали евреи или просто бягащи от зоните на военните действия.В миналото сме спасявали евреите в беда. Ще го направим и сега. Но добре, че вече имат своя държава и армия, и вече не са беззащитни както преди 80 години.

113

Анонимен

преди 8 месеца

Уведомиха ги да напуснат,защото ще я карат от врата на врата!Уведомиха ги,защото свалиха записите от камерите по улиците и къщите-там се вижда как "цивилните" забрадени баби и "момченца" убиват с камъни вързани войничета.2 "невинни цивилни девойки" скачаха отгоре им със щастлив смях!Е,сега няма да им смешно вече!Който остане,отива скоростно при мохамеда си,нали това искат!На границата има 340 000 воника вече,които ръмжат на място!Едва ги сдържат командирите им!Да не кажат че не са знаели!

112

НЯКОЙ

преди 8 месеца

Израел уведомил палестинците да напуснат домовете си, че ще ги разрушат - колко демократично. Ако можете се сетете тези на които им разрушат домовете в коя организация ще се запишат. Българинът е каза " каквото повикало, такова се обадило " , а в превод - насилието ражда насилие.

111

Идеалист

преди 8 месеца

До АнонименДа, те са от двамата сина на Аврам. Исак е от законната му жена и дава началото на евреите, а Исмаил е от слугинята и е прогонен от дома на баща си и дава рода на арабите. От там идва и враждата. И двата народа са диви религиозни фанатици. Исторически е станало така, че римлените фразрушават храма на евреите в Йерусалим, после арабите построяват джамията Ал Акса и сега се молят там, докато евреите си бият главите на Стената на плача останала от Соломоновия храм.

110

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите и арабите трябва да се разберат, трябва, бутат ги към конфликт от който трябва да се изплъзнат някак, за да избегнат още жертви! Да не се поддават на провокации отвън, които костват животите им и трагедии, а е много важно , сами да се разберат! И Ердоган да не се обажда, турците пък искали сирийските бежанци да пращали да се бият срещу евреите, сякъш малко им бяха трагедиите в Сирия на сирийците, турците са башка луди!

109

Анонимен

преди 8 месеца

палестинците станали народ, приел исляма??? и изведнъж сменили арамейо-юдейския си с арабски? ако ти случам речитативите, ами ти току що каза, че палестинците са еврейските помаци, ама по-зле, щото освен религията, са си дали и вярата.

108

Анонимен

преди 8 месеца

'първите заселници палестинци...са траки'...като изключа налудничавите теории, ти сам току що си обяснил, че и палестинците са заселници, а не местно население. друг е въпросът откога траките станаха семити и проговориха арабски, ама да речем това е от училището, в което си ходил :)

107

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонимеЛеле-мале , какви лъжи и фантазии си наджаскал, не е истина просто, промиват ви като украинците, които били изкопали Черно море. Ама моля те, покажи ми някой текст на "тракийски език" , че ми е интересно откъде ще го покажеш и как ще го докажеш и как ще установиш годината, хахахааа!