9

Анонимен

преди 11 месеца

А хакерите какви цени определиха? Те могат да изфабрикуват на всекиго такава бележка.

8

Анонимен

преди 11 месеца

До АнонименПрав сте. Вече няма безплатен обяд. Не се плащаше само при соца.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Хе, хе, хе, щом се пише и отнема време, ще се плаща, за електронните рецепти също, безплатен обяд няма. Всичко електронно, нали това е целта, да се знае кой, къде, кога, какво, дигитализация.:))

6

Анонимен

преди 11 месеца

В повечето лекарски офиси не се заплаща такса посещение. Нормално е да се заплаща извинителната бележка. Това е допълнителна услуга к не влиза в безплатния пакет.

5

ами

преди 11 месеца

Не взимайте бележки, като ви е скъпо. Това са циркове на психясали родителки, защото се чувстват без внимание. А като ученик да съм отсъствал по-малко от пръстите на едната ми ръка за общо 12 години.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Прегледът се заплаща от Здравната каса но документът за неходене на училище се заплаща от родителите.Странни хора когато отидат в магазинът могат да изхарчат 10 лв за 1 бира и един чипс но за лекар 3 лв?Това са крупни суми.

3

Личната

преди 11 месеца

Педиатърка на моето дете никога не ми е искала пари за извинителна бележка.Нито за детската градина,нито за училище.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Най-хубавото от цялата работа е ,че сега като ти трябва биляшка , само звънкаш на правилният дофтор и след три клика, всичко е наред. Даже не се налага да излизаш от дома си и да ходиш до поликлиниката, за да вземеш бележката физически, както беше . Може и да си уговорите таен код, например есемес с текст "пр87рах " се и всичко е точно. Нещо като да минеш ГТП,преди да сложат камери в пунктовете и да ги вържат с тоз и оня.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Хайде сега възмутената дама да си каже обикновено извинителните бележки се искат от родителите не защото децата са болни а защото искат да си ходят на село и обикновено са за сряда,четв и петък (та да хванат събота и неделя) освен това родителите масово сами правят диагностика на децата си решават от какво са болни и колко дълго ще са болни и звънкат на джи пи то за да им кажат от кога до кога да пишат бележката.Понякога звънят след полунощ. Прегледът се плаща от ЗК обаче документът се плаща.