49

Анонимен

преди 8 месеца

Избраникът на народа, Денков, днес се кълнеше, че енергийна криза няма да има. Слава тебе бУгарский народе, че си ги избораш и преизбираш такива!!

48

Анонимен

преди 8 месеца

Включването на Иран в конфликта ще означава Трета световна ядрена война.Газ няма да ви трябва,защото тогава човечество няма да има.Планета също.Вие за газ сте се загрижили...

47

Анонимен

преди 8 месеца

Не купуваме газ от лошия Путин, а от демократичните азери....

46

Анонимен

преди 8 месеца

За какъв газ говори този,ако се включи Иран става страшно,той за цени говори.

45

Гнусно болшевишко

преди 8 месеца

население се е развъдило на територията на България и това е срам и ГНУС, отврат и поквара ! *** народ ! Колкото и да отричате вие сте пещерняци и такива ще си останете !

44

До долу ЕС

преди 8 месеца

Отзад ли искаш руска тръба?

43

паф

преди 8 месеца

и тагаренко знае че да даваш оръжие на обречената украйна е да наливаш в каца без дъно....но така заповядат афроамериканските "братя" - пък и той си е украинско го-ве-до!

42

Грозната истина

преди 8 месеца

Много са ми смешни русофилите. След 20 месеца руски провал в Украйна. русофилите първо станаха фенове на Китай и се молеха Китай да нападне Тайван или поне малко да подкрепи Русия. После станаха фенове на С Корея (държава в която глада на населението е ежедневие, а Ким е трето поколение собственик на държавата)сега станаха фенове на Иран . Да ви кажа вариантите ви се изчерпват, от съюзниците на Русия останаха само Белорус, Сирия и Еретрея, дано не паднете толко ниско че да хвалите Еритрея скоро

41

долу ЕС

преди 8 месеца

за това искам демократично решение, руска тръба и джендърска, кой каквато газ иска такава, това е демокрацията, като сменил доставчика на вода в магазина, цената пада ли? ми не, оак предлагаш една вода

40

Анонимен

преди 8 месеца

И туршията ще скочи!

39

Анонимен

преди 8 месеца

Денков: Енергиен апокалипсис няма да има!!! Да са живи и здрави гласувалите за този ...!

38

Анонимен

преди 8 месеца

Нали поради тази причина се правят дългосрочни договори, да газа скочи днес 50 евро, но идва най-топлата зима в историята та сменете дилъра и опорките.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва лимит на опорките! Най-много 2 месеца!

36

младен

преди 8 месеца

"Призивът към индустрията е да се насочи към хеджиране на договори или по-дългосрочни договори с фиксирани условия."""...която търси различни доставки от различни източници, като така значително намалява зависимостта си от спот пазара и волатилните цени там..."Ти да видиш, тц, тц, тц....а преди години еврогай лидерите ни обесняваха че на спот пазара цената на газста щяла да е по-ефтина и от дългосрочни договори с Русия минаха на спот. Че и нас ни накарата да направим тази тъпотия.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде още един .алоумник намиса православието в тази война Израелците са юдеи а Палестинците араби семити. Какво общо има тук правосланието ако може да ми обясни .аломника под мен ?

34

Хизбула

преди 8 месеца

Имат вече 45000 ракети. 5000 дадоха на Хамас.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Ако Русия беше започнала да избива масово цивилното население в Киев и Лвов заради зверствата на украинските терористи в Донбас както сега Израел изравняват със земята цели жилищни квартали заради Хамас, Украйна нямаше да издържи и една седмица.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Израел реално извършва геноцид над цивилно население. Разрушава цели жилищни квартали на гъсто населена жилищна зона. Израелският минисър на отбраната ги нарече човеко - животни. Къде са сега жьлтопаветниците да говорят за права на човека. Къде са ООН и ЕС да обявят санкции на Израел?

31

Анонимен

преди 8 месеца

И децата вече разбраха, че Русия загуби, но само нашите копейкаджии си живеят в някаква паралелна реалност и не могат да го разберат това нещо.

30

Емигрант

преди 8 месеца

"Оле майкооо, горките палестинци, евреите ги избиват !" по БТВ-1 - това ли е журналистиката ви да жалва терористи и диваци ?