21

Анонимен

преди 7 месеца

Дипломацията е най висшата форма на добрата международна политика. Такт и дипломация в тази взривоопасна обстановка, особено в страни с разнородно население.

20

Анонимен

преди 7 месеца

До 16 ИСТИНАТА Е ВЕЛИКА - какво означава това.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Израел започна бомбардировки над Сирия, унищожени са основни летища и инфраструктура има много убити.

18

Олимпий Панов

преди 7 месеца

Ами да нали са купени от Америка по точно сложени кото цвилят ония това сверять и тия от ЕК.Можеше и да не пишат статията да спестят мастило!

17

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС праща 2 млрд евро годишно на хамаз, ридайеки пред снимка на сополиво босо палестинче с обезглавено мече в ръка на фона на съборена сграда. В действителност брадатите главорези, бащи на тези деца, купуват оръжия, трепят цивилни, захвърлят си децата и отиват в Европа да крънкат цял живот безплатни помощи. Достатъчно е да видите какви талибани минават границите всекидневно и ще ви светне къде отиват помощите

16

Истината е Велика,

преди 7 месеца

и силата й е над всичко.....Всичко се движи по написания подледен сценарий от 2017 г....Целта е до 2028 г., да има пълно преструктуриране на Подкуполното пространство...И в момента Куклите изпълняват нарежданията на Нечовеците....Но всъщност крайният резултат може да е друг, стига хората да разберат каква е Играта и я нулират....

15

Да се знае!

преди 7 месеца

Хамас е финансиран от Иран и Русия.

14

Христо Христов

преди 7 месеца

Терористичната израелска държава обстрелва летищата в Сирия. ПП. Сирия не подкрепя Хамас.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас е създадена от Израел, ислямска държава от Сащ

12

Христо Христов

преди 7 месеца

ЕС подпомагаше Ислямска държава, както впрочем ги подпомагаше и Израел. Така, че не е ясноо какво искат да кажат деменциите в Брюксел.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Толкова гнусно е западното лицемерие!!! Докато Хамас поддържаше т.н. Сирийска опозиция (да, лидера на Хамас го има сниман със знамето на ССА), бяха добри и се въоръжаваха за да убиват сирийски военни. Но когато започнаха да убиват израелци, станаха лоши!!!

10

Анонимен

преди 7 месеца

Израел е не знам дали 25.000кв.км. 0.7%% от териториите на арабските държави, а не забравяйте, че 90% от тези територии сега арабите окрадоха от други държави, избивайки местното население. Защо не са си оправили отношенията с Йордания,Сирия и Египет талибаните от Газа, че самите им съседи са вдигнали стени? Сирия ги настани като бежанци, те избраха ИДИЛ. Защо нито една арабска държава не ги иска тия?

9

Истина

преди 7 месеца

Добре е че ЕС осъждат на думи осъждат престъпленията на терор, незаконната инвазия, масови кланета и военни престъпления на ислямските терористични групи като Хамас, водачи на Палестинска автономия, Хизбула и ИДИЛ, но докато не осъдят със санкции като Руския агресор, не спрат да лъжат и клеветят с ислямските окупатори на 80% от еврейска земя че Израел е окупатор и не спрат да финансират ислямски терористични режими като Иран ПА,Турция за престъпления им са съучастници и виновни за всяка жертва

8

Войнов

преди 7 месеца

Сега евреите ще разпънат на кръст арабите. Направо ще ги побъркат. Очаквайте страхотно еврейско отмъщение. Вероятно ще изтребят палестинците до крак.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Благодарение на ЕССР, Европа се напълни с хамазовци и от ислямаска държава тепърва ще им сърбаме попарата на другарите в Брюксел.

6

Glory to Urine

преди 7 месеца

Много ми е приятно, как укрейна изчезна от информационния поток. Скоро и помощта към тях ще секне.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Европейската или Еврейската комисия казахте?

4

Анонимен

преди 7 месеца

Такива мнения ,като кой има право да се защитава не са за приказки от ЕС. Да не пламне целия свят с тия кой има и кой няма право.По умерено.Че ша ядем хурката.

3

Кон с татация

преди 7 месеца

ЕК освен да пише синекурни констатации,декларации и лозунги нещо полезно за хората върши ли да си оправдае заплатите?

2

IsraHELL

преди 7 месеца

Дори и продажния-ислямизиран-ЕС му писна от лъжите, сукането и терора на арабите в газа. Много голям бой ги чака, че и няма къде да ги асимилират - ни кръвни братя араби, ни религиозни братя турци, ни уплашени европейци ги сакат.