129

Анонимен

преди 7 месеца

Te и ромалетата се водят български граждани и са родени в България, но не им пречи да крещят смърт на българите. Въпросът е какво му е самосъзнанието, а на Лорер е повече от ясно. И какво е отношението на богоизбраните към гоимите-полуживотни, ами пише си го в талмуда

128

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки роден в България става български гражданин, независимо от произхода и името си, но в Израел съвсем не е така.

127

Darko

преди 7 месеца

Цомчо Камилата каза ли откъде 17 годишният му син има апартамент за 300 каймета в София?

126

Намръщен

преди 7 месеца

Добре и интелигентно го е затапил Цончо Ганев, премиерът ни наистина си е доста прросстт! И е абсолютно недопустимо в управлението на страната да има хора с двойно гражданство, или родени и израсли другаде. Това е възмутително и можем само да се чудим защо по-сериозно не се повдига този въпрос. Такова нещо дори в колониите рпдко се среща

125

Анонимен

преди 7 месеца

До СпособниСПОСОБНИ СА НЯМА ЩО ЕДИНИЯ ОТ ТЯХ Е ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИМОТНИ ИЗМАМНИЦИ В МОМЕНТА ОТЛЕЖАВА В ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР... БОЖИЯ НАРОД АЛА БАЛА ВСИЧКО СИ Е ДО ЧОВЕКА

124

Способни

преди 7 месеца

Според преброяването в България има 1400 евреи с бебетата барабар. Редовно излъчват от голяямата си общност човек на много висок пост. Понеже са много способни хора.

123

Анонимен

преди 7 месеца

Лорер е израелски гражданин и в момента!!! ДАНС, ДАР, ДАТО, МВР сезирайте се!!! Прокуратурата, къде сте???

122

Анонимен

преди 7 месеца

Спор няма,както провинциалистите,които живеят в София,не са коренни софиянци,така и господин Лорер е с произход Израел! Няма лошо,но е редно да се направи разлика! Той и неговия приятел Кирчо се води българин,но вече е пял чужд химн за гражданство и това е разлика също! Има място за всички,но разликата си е разлика!

121

Роки Билоба

преди 7 месеца

Силвестар Сталон ше ви осъди че сте му откраднали американското име ве ЦОМЧООУ

120

Силвестър Шварценеге

преди 7 месеца

Цомчо, още не сте си платил авторско право да ползувате името на Терминатора върху невзрачното си синче. ПЛАШТАИ КУЧЕЕЕЕ!!! Ай би бек.

119

Анонимен

преди 7 месеца

Лорер е български евреин или български гражданин от еврейски произход.Не е коректно да се нарече етнически българин ,защото не е.Членувал е и в Шалом.Денков да извинява,но да си роден в България ,не те прави етнически българин по произход.По тази логика и македонските българи които се борят за правата си ,истинските българи ,няма да са българи по произход.Лорер е завършил в Тел Авив компютърни науки и бизнес,след това има недоказани дейности,но в крайна сметка е обигран ментаражия

118

Анонимен

преди 7 месеца

На кого му пука какво бил казал Цомчо, нямам идея.

117

Анонимен

преди 7 месеца

Няма ли да мобилизират Паси и Лорер?

116

456

преди 7 месеца

Този Цончо,както и всички от възраждане и итн,са едни простаци и сеирджии!За жалост,такива се харесват на доста изпростялото население!

115

456

преди 7 месеца

Този Цончо,както и всички от възраждане и егн,са едни простаци и сеирджии!За жалост,такива се харесват на доста изпростялото население!

114

Анонимен

преди 7 месеца

Ами ползвай нощна...

113

Анонимен

преди 7 месеца

Това което се случи с фирмения ток,от 180 лева , вече трета година плащам по над 600 лева,върхов,тарифен натоварен и още какъв ли не ток.Такава ще бъде и то съвсем скоро и съдбата на битовия ток!Дупе да ви е яко българи с ,това лъжливо,крадливо и опасно за народа правителство!

112

Анонимен

преди 7 месеца

Другия де, Петгов, от съкратена версия на БГ се траскриптира на 5гов, чиято пълна версия е Петговна

111

ЛьольоИнЕар

преди 7 месеца

Трудно но все пак името Лорер може да се преведе на български ката "пилот". Преводът минава през радомирско- английски = "льольо ин еар"

110

До Силвестър

преди 7 месеца

Сине, ако Лорел ти е чичо, значи мой_ка ти е иврейка и ти си евреин сине! Не българин!