35

Анонимен

преди 7 месеца

цивилизованата израелска милиция в Западния бряг действа хуманно и цивилизовано... по време на погребение - Смъртта на Ибрахим Ал-Уади и неговия син Ахмед от град Кусра, след като заселнически милиции нападнаха процесията на мъртвите в града, докато минаваше близо до Ал-Савия и Ал-Лабан Ал-Шаркия, южно от Наблус

34

Анонимен

преди 7 месеца

Днеска цивилизованият Израел пак е бомбардирал гражданските летища на Сирия... нецивилизованите арабски страни не са правили такива работи....

33

Анонимен

преди 7 месеца

Бежанска вълна към островите....

32

анонимен

преди 7 месеца

Всички, дето се радвате на това, което стана, друга ще я запеете, ако не дай боже се дотътрят и тези тук, защото горките, натъпкани в Газа, както и никой не ги и спира с измислени ценности други лакърдии, като ви се качат на главите и ви накарат да се преттттрепете от работа да им издържате по четирите жени и по десетина дечурлига, ще ви питам тогава как ще ревете за ЕС! Никой не ви кара да ревете за евреите, но да се тръшкате за тези, коренно различни от нас по каквото ви дойде наум, е тъъпо!!

31

а, добре , че каза

преди 7 месеца

не се сетихме за бежанската вълна, но чакахме да кажеш поне кога се очаква! Този да се скрие , че първо изглежда *** и второ съм сигурна, че не знае кога за какво се изказва, просто подават нещо да изчете!

30

555

преди 7 месеца

Днес бях до мол Плаза в Бургас. Видях израелско семейство с 3 деца и много руснаци и украинци. Ако има продължение и на двете войни, ще сме притегателна дестинация и за двата народа - топъл климат, море. В скоро време цените на жилищата и наемите няма как да паднат.

29

мак

преди 7 месеца

Прекалено е спокоен. Войната в украйна не спира, а не ни информират, дали укр.ите продължават да пристигат. Започна нова война и не се знае, от кои близки на израел държави хората ще започнат да бягат. Всички те знаят, че Европа е все още безопасна и преди всичко гостоприемна (последното - благодарение на меркел), така че оптимизъм е неуместен. Освен това влизат в България всеки ден, защото охраната на границата е пунтамара. денков да свали розовите очила.

28

Анонимен

преди 7 месеца

И да дойдат ще ги настанят в лагери.Надали ще ги настанят в хотели като украинките.От Европа дойде заповед на украинците са им се набави всичко за да се чувстват добре.За палестинците няма да има такива екстри.

27

аз

преди 7 месеца

Надявам се поне да идват от израелците, а не от препечените.

26

IsraHELL

преди 7 месеца

Както всички други вълни в България - само минават. Арабите обичат силни социални системи, не като нашата. А сега, като ЕС им спре помощите в газа, ще си ги поеме на лична издръжка. Какво са още 1-2 милиона добавени към 30-те Евро-ислямисти. Алаху акбар, Шенген!

25

Анонимен

преди 7 месеца

Евро-халифата е факт, чака само команда на изпълнение. Всичко, което е ставало в Израел, идва (и по липса на противовес си остава) в Европа. От фалшивите "човешки права", "свобода на религиите", "амнестита" и прочее механизми за внедряване на исляма с десетки милиони, през атентатите, до бъдещите главорези из цяла Европа.

24

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен/32 "Нали се сещаш, че такава държава, където на политиците да им пука за народа" - про'с'таците нямат акъл да се сетят. Затова и гласуват за ЕС. ПП. Той Тиквата директно си им го рече лани, но как да го вденат като са про'с'ти?!

23

Христо Христов

преди 7 месеца

До Анонимен/33 "Стига с тези тюрбани в България и Европа!" - какво си се замислил за Европа бе, про'с'так неграмотен? Баш ЕС ни накара да си разрушим граничните системи. Всички имигранти са добре заминали за ЕС!

22

Анонимен

преди 7 месеца

до 33, това е целта батко, да се създават подобщности в една държава за да може правителството лесно да се контролира. Виждаш че след всяка война се разселват чужденци в Европа. Виетнамци, Сирийци, Украинци и какви ли още не.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Ами взимате мерки и пазете границите. Стига с тези тюрбани в България и Европа!

20

Анонимен

преди 7 месеца

До 27 И накъде ще бягаш? Нали се сещаш, че такава държава, където на политиците да им пука за народа е мит в научните фантастики?

19

SS

преди 7 месеца

Светът е пред трета световна война .Намесят ли се и други държави в помощ на палестинците Израел е твърде вероятно да използва тактическо ядрено оръжие . Затова гответе се за най лошото .

18

Анонимен

преди 7 месеца

На мен лично толкова ми дотегна от политиците в страната за които народа е важен само по време на избори че скоро и аз ще съм бежанец

17

Анонимен

преди 7 месеца

Как да няма риск.Всички шалвари ще се юрнат към ЕС .България ще ги приеми всички прогонени от евреите .По заповед на САЩ.

16

Бахтийй

преди 7 месеца

Милицията нямала нужда от 100 БТР никога не използвани...подариха ги на укрите!Утре ще ревнат....вааайй нямаме с какво да пазим!То сега е разграден двор,представете си ужаса когато нападнат масово орди от хиляди!Нищо няма да ги спре!