22

Димби Провадия

преди 7 месеца

Григо Димитров - кмет на Българияяяяяяяяя !!!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Копаеш цял ден с кирка и произвеждаш 1 тон картофи след 1 година. 2500 лева. 1 трактор заменя десетки като този с кирката и прави картофите по-евтини.Играеш 2 часа мач и произвеждаш забавление за десетки хиляди. Даваш платформа на компании да рекламират, което осигурява работа. Надъхваш деца да спортуват =здравеИ двете струват пари. Едното изисква години учене/трениране, другото го може всеки.Ей такива икономисти като теб дето се фокусират върху лопатата фалираха държавта 3 пъти

20

Оня с кирката

преди 7 месеца

Доста спорно е, кое е по-уморително - да биеш по зелената топка по цял ден или да млатиш с кирката, дори си мисля, че второто е по-изтощително и изисква повече труд и търпение. Само, че първото определено е по-печелившо. Знаеш кои са в топ 10 на тениса, а знаеш ли кои са в топ 10 на копането?А за реалната добавена стойност? Едното дава хляб на производители на спортни стоки,часовници,хазартни компании и прочие.Другото дава хляб за семейството ти.Едното може и да го няма, но без другото не може.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Миналата седмица като изгърби Зверев за Енти път тоя беше по-нисък от тревата а пък сайтчето и ред не написа а сега погледнете какво става, статия след статия и простотия след простотия.Когато си проУУст глупостите ти идват отръки!!

18

Анонимен

преди 7 месеца

А утре като падне ще го напишете ли?Или тихичко ще забравите!

17

до 17

преди 7 месеца

Това не е спорт за всеки...

16

Анонимен

преди 7 месеца

До До анонимника 15Селски, какво е на 30г да ти окапе косата от анаболи?!Какво е да се правиш на маймун за някой долар?!А да спиш долнопробни хотели с мишки и да живееш като клошар?!Успокой топката че ще получиш някой инфаркт.Това да тичаш като алтав след една топка с акъл колкото на кокошка не ми е ама хич признак за какъвто и да е успех!!!

15

До 8

преди 7 месеца

А ти си продължавай с мотиката и кирката !За това акъл и способности не се искат ! Съдба!

14

До анонимника 8

преди 7 месеца

Българинът мрази всеки успял с труда си ! Масовата болест у нас е зависта......А невежеството е винаги самоуверено !......Ако ти имаше ум щеше да проумееш ,какво е да постигнеш да си 10 години в световният елит и какво са другите ни тенесисти в АТП на 300 ,500 и 800тното място! Не съдба ,а труд и талант! А при теб е обикновенно естествено вродено мало умие !

13

Аз

преди 7 месеца

Като се освободи от женско присъствие Гришо започва да бие! Нормално, не кл.еца по цял ден и вдига тестостерона :-)

12

Орлин

преди 7 месеца

Тенисът на корт е най трудният и натоварващ спорт.Всеки хванал ракета и опитал малко от него ще ви го каже!!!Не труден ,а много труден и тежък! спорт!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Гришо е мега умен. Хахаха

10

Гошо...Тъпото

преди 7 месеца

Сега,ако може да си...върне и Лолита Османова,ще го призная за...топ тенисист.

9

Апостол Апостолов

преди 7 месеца

Ти като нямаш акъл къде се буташ?

8

Анонимен

преди 7 месеца

мачкай гришо!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Ако едно време му бяха дали мотика вместо ракета в ръцете щеше да мачка чаршафите на никому неизвестни хасковлийки, а сега само по лачени чанти ходи. Умът в случая няма значение, казва му се - Съдба!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Във всички спортове е така.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Сила есть, ума не надо.....

4

Aнонимен

преди 7 месеца

Хайде умнико бий следващите!

3

Анонимен

преди 7 месеца

мачкай Гришооо - ей като разкара оная кобра как взе а мачка на корта нашия