115

Диана

преди 8 месеца

До Анонимен146 Съгласна съм, че евреите са използвани като пушечно месо, но целта на операцията е връщане на Йерусалим на християните уж, въпреки че евреите въобще не са християни...Може би тези, които им дърпат конците си имат свои по-нататъшни планове - не е трудно да манипулираш евреите. явно /след като не могат дори сега да видят истинското си положение!/...

114

Диана

преди 8 месеца

Ако не е Хамас, ще е нещо друго - мюсулманска работа! Евреите са нагли и безочливи, както винаги! Не могат да избягат от умразата на хората - тя ще ги преследва и в простаранството и във времето...Лошото е, че агресорите всъщност не са те, че други хора ги натопиха на устата на топа, но те не разбират това и продължават да играят техните игри...Познайте резултата!...Аз мисля, че дори американците не са в основата на събитията, тук идеята е на англичаните, но те умеят да манипулират САЩ..

113

Анонимен

преди 8 месеца

Тази война между евреите и палестинците е подпалена от евреи,чиято цел е преместването на Израел на друго място!Израел си свърши работата,с която е бил посят точно там(при създаването му е имало и алтернативи,о-в Мадагаскар и отсрещния бряг на Африка) - да бъде трън сред арабите,за да бъдат контролирани от ВБ и САЩ и докато те бяха силни,ставаше това.Напоследък,обаче силата им сериозно отслабна,явиха се нови конфликтни точки в източна Азия и Африка,които изискват да се пренасочат на там.

112

Факт

преди 8 месеца

Всъщност целта на евреите е да прогонят/избият палестинците и да присвоят земята им. Другото е бошлаф.

111

Анонимен

преди 8 месеца

Преродените нацисти избиват сега онези,които по кръв са генетично най-близки до евреите.Палестинците и евреите са синове на Авраам.Жалко,че се бият вместо да си живеят дружно по братски.Историята на Каин и Авел е стара като света.Да знаете,че скоро няма да идва пак Исус,защото ще решите,че е холограма или т.нар. . Blue Beam и ще стане подобно с евреите едно време.Така той като е дошъл да изкупи греховете евреите са го мислели за шарлатанин въпреки,че и в техните свети книги пише за идването му.

110

INFO

преди 8 месеца

Абе какво става с новините за Украйна де ни заливахте 2 години? Да не би да е приключила ... че пълна тишина ...

109

Натаняху

преди 8 месеца

Той афишираше, че путин му е приятел. Кръвта на евреите е по ръцете на този ***. И така е с всеки повярвал на руснаците.

108

Така е ..

преди 8 месеца

Никой не може да се е...ва със САЩ и Израел.Маризят яко.

107

Бах мама му.

преди 8 месеца

То и Русия има една цел. Да унищожи Украйна , ама нещо се закучи.

106

Миле

преди 8 месеца

Хамас не може да бъде унищожен , той е отроче на евреите , които малтретират палестинския народ . Не поддържам философията на хамас , жени и деца не трабва да се пипат ....но ако евреите продължават да водят същата политика , хамас ще се възражда като феникс от пепелта и ще има пак жертви , цивилни и невинни !

105

1876 година

преди 8 месеца

турският башибозук се обединява около една единствена цел - изколване на цялото население на Батак.

104

Анонимен

преди 8 месеца

"Преди месеци предсказах, че оръжията, продадени от Покрайна, ще се появят някъде в арабския свят! Познах!" - Предвид, че Израел снабдява Украйна с оръжия и семейството на Зеленски се крие в Израел, тогава какво си познал? Тя Украйна се нуждае от оръжия, а не да ги раздава.

103

Анонимен

преди 8 месеца

Биби беше с единия крак в затвора, тази война е неговото спасение, както беше неговото спасение и престъпната корумпирана съдебна реформа. Той ще направи ВСИЧКО по силите му да удължи тази война докато е жив!

102

Анонимен

преди 8 месеца

"Тука било геноцид, а в Украйна било хуманитарна операция... много уродливи сравнения на копейки." - Не знам кой е копейка и т.н. Аз не съм копейка. Аз съм човек. Ситуацията в Палестина е тероризъм от страна на евреите върху мюсюлманите. В Украйна е агресия на Русия срещу Украйна. Кое не е ясно?

101

Анонимен

преди 8 месеца

До територията на Газа се стигна,като първо "великите сили" решиха да дадат територия на евреите,за да възстановят своята държава.Определиха им 14 000 км/2.Сле няколко войни,обаче,водени от евреите,се стугна до настояото положение - в Газа,365 км/2 натикани 2,5 милиона палестинци,а в няколко малки анклава.като Голан и в съседните държави,Ливан,Сирия,Йордания,Египет,прогонени около 4 млн.палестинци!ВЪПРОС: КОЙ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ Е АГРЕСОРА?

100

Анонимен

преди 8 месеца

Тука било геноцид, а в Украйна било хуманитарна операция... много уродливи сравнения на копейки.

99

Анонимен

преди 8 месеца

Тия не си пазят собствената граница както трябва и позволяват на някакви които се бият по улиците с прашки и камъни да ги изненадат. Сега тръгнали заради една шепа които правят проблеми да разбутват живота на милиони. За чий им е било да правят музикален фестивал близо до границата и да неглижират охраната му? На мен това ми изглежда като провокация и търсене на повод за военна кампания. Няма да се изненадам ако това неглижиране е така направено заради протестите в Израел.

98

Анонимен

преди 8 месеца

Ако от Газа са терористи, какви са ония от другата страна, които бомбят болници, цивилни и деца . . . Миротворци . . . . ? ? ?

97

Анонимен

преди 8 месеца

И това ако не е етническо прочистване....да не кажа геноцид.

96

Анонимен

преди 8 месеца

Израел е информирал ООН, че иска в следващите 24 часа 1,1 млн. палестинци да се изтеглят от Газа в южна посока. От ООН са отговорили, че това просто е невъзможно. Сега видях новината в друга медия.