14

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 7 месеца

До N:13.Ще ти кажа, щом искаш да знаеш как стигнахме до тук.Стигнахме до тук,благодарение на Драгалевския гърбав Ай дук .

13

Как стигнахме дотук

преди 7 месеца

Откъде дойдоха проблемите с въглищните централи в енергетиката? От това, че Кирил Петков още като служебен министър подписа в Брюксел задължението България да съкрати с 40% въглеродните емисии. А изобщо не бяхме задължени това да го правим. И защо: защото щяхме да правим голям завод за литиеви батерии (пълна фантасмагория) и в тях да съхраняваме ток от перки и слънчеви панели. И сега цяла България ще плаща за тази г'лупост и алчност. За два милиарда от Брюксел жертваме бъдещето на енергетиката.

12

Пълна катастрофа

преди 7 месеца

Енергийната политика на правителството на Денков е пълна катастрофа. "Франция обяви разкриване на 14 нови ядрени централи следващата година, а вчера МС обяви, че вади АЕЦ "Белене" от обектите с национално стратегическо значение и закрива проекта". "Германия отваря за тази зима въглищните си централи, а кабинетът Денков върви към закриването им у нас". Всичко си е точно така. ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС работят усилено за да превърнат България от износител във вносител на ток.

11

Анонимен

преди 7 месеца

"Ако бръкнете в джоба ми и на българите, аз ще съм от първите на кривонаредените павета" - 30 години ти бъркат на много по-дълбото и неприятно от джоба ти, но нищо не си направил. Стига се велича ...

10

Анонимен

преди 7 месеца

"миньорите в момента биват употребявани от мафията, не е в национален интерес да сме болна нация със най-мръсния въздух и скъп ток, с изостанало производство на енергия от 18-ти век!" - Въздухът е най-мръсен в градове каот София, не Раднево, освен това ако нашия ток е скъп, колко е "на север"? И каква енергия от 18-ти век те години? То и колелото е измислено пред 6000+ години, но никой не твърди, че новите коли са "технология от каменната епоха".

9

Анонимен

преди 7 месеца

Ще има кютек,ако не се разкарат от магистралите.

8

Сатир

преди 7 месеца

Адиоти а когато сняг забръска ще затворите тецовете и ще се топлите с европейски опорки.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Раздигайте ги тия дъмпели от пътищата и да отиват по селата си да работят. Търтоиди.

6

гтомн

преди 7 месеца

погребаха българската енергетика

5

Анонимен

преди 7 месеца

До Дони. Ако не са "соц" не са ли "зловонни" ? Да си напрайм тогаа "западни" ароматизирани ? Или пак не стаа ?

4

Анонимен

преди 7 месеца

3 дена ихо и накрая тихо - станаха безинтересни на медиите.

3

Анонимен

преди 7 месеца

А ток откъде?

2

Анонимен

преди 7 месеца

миньорите в момента биват употребявани от мафията, не е в национален интерес да сме болна нация със най-мръсния въздух и скъп ток, с изостанало производство на енергия от 18-ти век! Тези протести са в интерес единствено на мафията (русофили)

1

Дони

преди 7 месеца

Ще има, условията са - поетапно затваряне на тия зловонни соц мегалити. Масови уволнения подходяща компенсация, но само ако са с ЕС пари. Ако бръкнете в джоба ми и на българите, аз ще съм от първите на кривонаредените павета и, Бога ми, почвам да вадя и да проветрявам всичко по Дондуков и царЯ! Тия шушляци да ходят да си бучат на ковачкия олигарх, ама немат толко топки, имат акъл и манталитет на бакшиши-копърки. В тая връзка Заара ще се нпълни с таксери, както гледам. Изходът е нова промиш зона