79

Жертвичка анализатор

преди 7 месеца

До АнонименСигурно великите световни и квартални "анализотори" имат представа от къде идват оръжията на палестинците. Сигурно се знае една ракета каква е и кой я призвежда. Съмнително мълчание, свенливо мълчание. Явно истината ще постави в неудобно положение фендвете на Зеленски.

78

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименАми последно, господин Зеленски им е продавал западните си подаръци. От където талибаните, ислямска държава, малийци и нигерци, сомалийци и прочие се сдобиват с оръжие. Чрез търговия и сделки.

77

Анонимен

преди 7 месеца

И затова трябва да се осъществят плановете на Нетаняхо, Газа да стане град от палатки.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Откъде това "мирно и нещастно" население на Газа,разполага с ракети? Нали региона е заобиколен почти отвсякъде от Израел? Големи изобретатели се извъдиха палестинците,да ги предложат за цялостен "Оскар"!

75

Анонимен

преди 7 месеца

И както винаги, статията няма нищо общо със заглавието...

74

Gb

преди 7 месеца

Кой *** ще си направи къщата склад за оръжие и боеприпаси?

73

Анонимен

преди 7 месеца

До до 77 Без да искаш доказа, че всички опити да се свърже Бандера с "нацизъм" са като твоя - фейкове.

72

Дивуй

преди 7 месеца

Толкова неграмотни коментари и идиотщини написани.Гледайте и четете повече новини от различни места и държави.Най фрапиращата дезинформация за 40 обезглавени бебета е недоказан фейк.Дори западните медии признават ,че нямат доказателства.Нямам пристрастия към никого.Следя всичко защото мразя да ме правят на ***.

71

до 77

преди 7 месеца

Ами по време на майдана, имаше там едни тъмни лица с пречупени кръстове. После те станаха бандеровци и държаха някоко български моряци като заложници, ако не си спомняш. Ето ти доказателствата

70

do 74

преди 7 месеца

T.e Бандера си е бил чиста фашага

69

Анонимен

преди 7 месеца

До do 60 Къде са доказателствата на Росолински?

68

Не съм глупав

преди 7 месеца

Я на Евреин не вярвам,камо ли на ционист!

67

БС

преди 7 месеца

Какво невежество, Тел Авив не е столицата на Израел.

66

do 60

преди 7 месеца

Ето какво пишат не къде да е, а в DW : "Разбира се, Бандера искаше украинска държава, но той искаше фашистка държава, авторитарна държава, такава, в която той би бил лидер, каза Росолински-Либе.

65

Бен Гурион

преди 7 месеца

До Анонимен 68 Не са руски, произведени са в Ливан, Сирия и самата Газа със съдействието на Иран.

64

Анонимен

преди 7 месеца

Байдън защо не прехвърли Евреите в пустинята Невада като са му толкова скъпи на сърцето? Тъкмо ще я облагородят и превърнат в цветуща градина, а Близкия изток ще се успокои най-после? ааааааа.....не може така, не ни устройва. Ми и палестинците не ги устройват еврейска държава по техните земи.

63

Опааа

преди 7 месеца

До Полковник Новините от фронта са други. Руснаците са претърпели БРУТАЛНИ загуби при Авдеевка. :)

62

Анонимен

преди 7 месеца

Лидерите на Хамас са в Катар не в Газа.

61

Полковник

преди 7 месеца

А в момента на украинският фронт руснаците мачкат укрите.Вече няма офанзива укрите са в глуха отбрана.По 100 човека укри се предават на ден на руснаците защото не им се воюва.Въпрос на време е зимата фронта да се разпадне и Русия да окупира нови области.По голямата част от помощите за Украйна вече отиват в Израел.Играта за бандеровците скоро ще приключи.

60

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 60 Войната заварва Бандера в Полски затвор защото е УБИЛ регионален Полски държавен служител. Немците го освобождават заедно с останалите затворници. На 30.06.1941 Обявява Независима Украйна и веднага е арестуван то Немците защото в тяхната стратегия независима Украйна не влиза в плановете на Хитлер. Тези земи са необходими за немското население. До края на 1944 прекарва в немски затвор. След това оглавява "Украинското съпротивление" срещу СССР. Ликвидиран 1959