230

Анонимен

преди 8 месеца

Аз се казвам Венелина Георгиева Велкова и съм от нощен живот но безрезервно гуми и до 24 часа ако не вземете мерки ще извикам на среща господин Ердоган и ще ви вкара най яките закони с болница Вита.Балгодаря ви от години.!!!!

229

Анонимен

преди 8 месеца

Нема стуашно народе! Щом бат Бойко и Пеевски подкрепят управлението на държавата, студ и глад няма да има!

228

Анонимен

преди 8 месеца

Коепйките с какво ли не плашиха... щяха да ни чипират, да ниводят на война, да идват ***, да ни се срине валутата... популистки простотии на още по-прости хора. Накрая се оказа, че баш лидерите им са двама джендъра, дето се клатят всяка вечер.

227

Казах

преди 8 месеца

Какво има да ни плашат нали влизаме в магазините и плащаме сметки. Цените са скочили в пътил Търпелив е нашият народ, многооо.

226

АЕЦ козлодуй

преди 8 месеца

е продал ток за 1 милиард за едно тримесечие. Явно ток има щом го продаваме за рекордни печалби - които после отиват незнайно къде.

225

Анонимен

преди 8 месеца

кирчо от теб поголям лъжец и крадец нема.върви по дяволите със твоята партия

224

Анонимен

преди 8 месеца

Кирчо а теб не те виждам да правиш нещо по въпроса да не станат високи сметките за електричество и гориво!

223

Въглищарите

преди 8 месеца

Да си купуват ТЕЦ и марш на свободния пазар.

222

Смешна опозиция

преди 8 месеца

Нинова , ИЗхождане и ИТН освен да плашат гаргите за нищо не съават

221

Анонимен

преди 8 месеца

Радев и Копейката искаха мариците да ги затворят щото били Американски. Сега искат да работят до 2138. Пълни популисти, насочили се към поредната популиска вълна.

220

Анонимен

преди 8 месеца

Кирчо, остави политиката.................не я разбираш, ясно е...............ами кажи за Ленчето.................ти ли й наду корема, или оня ***.................мъжа й, твоя баджанак!!!

219

Анонимен

преди 8 месеца

...............................каза Киро Канадския лъжец и мошеник.

218

Мдаааа!

преди 8 месеца

Очртава се отново дискотека "България" май. Спомням си - 2 часа има ток - 2 часа няма ток. Не можеш да си стоплиш къщата , защото топлиш 2 часа , ама после изстива 2 часаВсе пак. Тогава потърсете Про100 Киро и Кокорчо да ви дават ток от батериите си.Все пак ние си избрахме дисководещите!

217

Далай Лама

преди 8 месеца

Докога ще ни навирате в очите този неадекватник ? По-невнятен пергишин не се е пръквал в политиката от 1300 г. ! Няма ли лой да му забие един шут в гелосания му г.з ? Аман от профани в държавното управл;ение !!!

216

Щирлиц

преди 8 месеца

Когато върнете руските телевизии в ефир,ще покажете че сте против всякаква пропаганда.Зер нали сте спуснати от запада с парашут,и би трябвало да защитавате "свободата на словото".Ами защитавайте я въпросната "свобода",а не се страхувайте от друга гледна точка.Може би си мислите,че българите са слепи и глухи,и ще ви вярват до безкрайност,или поне докато не ликвидирате България?Време е да си вървите,господа гьобелсови следовници.

215

Къв внос бе шушляк

преди 8 месеца

Тука има излишък. Нищо не внасяме. Лапаме пари от Европа като ***

214

Анонимен

преди 8 месеца

Не е нужно някой да ни плаши.Всеки с глава на раменете сам се плаши.Съсипвате енергетиката,а вноса винаги е по-скъп.Всъвсем ни взимате за балами!

213

Ром"с

преди 8 месеца

Те не бяха ли "дружки" кИРЧО И кОРНЕЛИЯ В МИНАЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО...А СЕга ще се "изядад"..български старасти .

212

Предложение

преди 8 месеца

Миньорите си купуват ТЕЦ и излизат на свободния пазар . Край с държавната подкрепа: Вкарайте оферта на Турция, Гърция, Сърбия да ви купуват тока

211

Демокрация Бате

преди 8 месеца

БСП , Изхождане , ИТН ще издържат ТЕЦ щото им топли краката през зимата . Нормалните Българи не сме с вас