31

Анонимен

преди 6 месеца

Никой не е починал от... това-19. От обикновена настинка никой не е умрял.

30

До 9 лъжец

преди 6 месеца

Що лъжеш че си пътувал по време на пандемия? Ако не си ваксиниран , трябваше не само тест , но и карантина . Не ми казвай, че си ходил на командировка 3 дни например, след като трябваше да стоиш в карантина 10-14 дни в съответната държава , дори и с негативен тест! Много лъжеш, драги! А пък за тестването , няма как да ти бръкнат с памук на клечка в носа, и да реагира лимфен възел на врата. Просто не става така. Лимфните възли на врата реагират на инфекция от друга област, не от нос или гърло.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Един антиваксър ама на пълен работен ден. Дращи за рубли и пуска опорки. Сега събира пак конспиративни статии и след обед ще започне да бълва.

28

Анонимен

преди 6 месеца

па кой ти е наложил нещо бре тарланкоолу - що не си гледаш живота ами ходиш да плюеш по сайтовете нормалните ваксинирани хора - какво сме ти направили - решили сме - ваксинирали сме се - някой да ти налага нещо - НЕ - тогава що звъниш -ай сектир ве

27

19,21,23,26,27

преди 6 месеца

Това са моите коментари,да! По-долу ме няма! Никога не лъжа! И да ,антиваксър съм,за себе си, а не ти налагам нна теб или на когото и да е било нещо!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Май антиваксъра който дращи тук е само един, но пише с различни IP адреси, за да изглежда, че са много. Няма как всеки ден да се пускат едни и същи дивотии от години, ако са много.

25

И още нещо

преди 6 месеца

Дявола не е в мен,а във промоутърите на сиропите и във самите вас!

24

До 26

преди 6 месеца

Спасявай се както искаш! Памперс на лице,абокат на десницата или каквото пожелаеш! НО...не ни забърквайте нас,тези които не искат глупостите на които вие казвате вакси!

23

до конспиратора

преди 6 месеца

мерси за конспираторските мнения - задръж си ги за себе си дяволе - искате да навредите на хората да се заразяват отново и отново докато се скапят, а в същото време тайно се ваксате - нале така бе възрожденци. няма да ви се вържем нормалните хора - ще се пазим с маски, ваксини, дистанция, чист въздух

22

До она-нимника

преди 6 месеца

Ти на туй де ви боцкат вакса ли му викаш? И у лево и у десно да ме пратиш .все ми е тая! Ама ти, ти трябва да си отвориш очите! Ни бъди лукав,а бъди човек! Никой от тук пишещите не ви месри злото,напротив- и на вас помагат с мнението си! Но е жалко когато не разбирате истини! Хайде жив е здрав и успешен ден!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Айде у лево на всички антиваксъри!

20

Най елементарно

преди 6 месеца

Беше за да усетите че сте лъгани- без пари ви спасяват, че и стимулират с часавничета, ваучери, и какво ли още не...., умираш това стълбите и не те е .ават,но от коронка ще си спасят обезателно! Стока сте! Ама не го разбрахте! И такива същества ще ми дават наклон на ....здравето! Айде у лево!!!

19

Един болен е почивал

преди 6 месеца

??????

18

До наркоманята

преди 6 месеца

Абе местя го ! Имам един въпрос само към вас: не е ли наркоманско и не се ли чувствате опитни мешки и излъгани? Беше само една,после 2, после......бустери..... абе вие имате лели акъл,че да давате на мен? Много тоталЩета ,много....зомбита!!!

17

Анонимен

преди 6 месеца

12.10.2023 08:31 (БТА) Трима души са загинали, а 20 са ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. - Май има по-опасни неща .

16

Анонимен

преди 6 месеца

Ахой, общество НЕлюбимо антиваксърско! Пак ли пъплите из форумите и бълвате змии и гущери и глупости - как пък не ви писнА все едни и същи опорки и конспирации да разнасяте. Слагайте маските и мУлчете! Аз казах.

15

Ковида*рчо

преди 6 месеца

Олллииииии майнааааа... Ъъъхххххххъъъъъъъъмммм ..Здрава злобарка станА! Тръгвам за бууууууустер и ше къртим пейки! Ше се мре якооооо.... Ббууууууууусссссссссссдддддтттеееррррррр... бббббббуууууууууссссддтттеееррррррр

14

Анонимен

преди 6 месеца

Как па не спреха да се тестват, *** ваксаджийски.

13

Тц,ще къртим пейки

преди 6 месеца

Снимчица на човек без *** на устата, пардон робски намордник, нямате ли? Сложете онези картинки с шипчетата за вируса, който още никой не е изолирал.

12

Ужасно Ужасена

преди 6 месеца

УжасТ!Маски, каски, онлайн УбОчение, къртене на пейки, затваряне на планини, долини и реки.......