56

Анонимен

преди 6 месеца

"Посланикът на Израел у нас: Това е джихад" - не, това е системен геноцид над палестинското население от терористичнтите антисемитски хазарски орди на Израел. Палестинците са и истинското семитско местно население, наследници на юдейските племена,

55

Анонимен

преди 6 месеца

Израел си го мразете, но не го мислете. Има си народ сплотен, армия, ценности, история.... Нас вижте - "на народ, а м-ша!"

54

Анонимен

преди 6 месеца

Като гледам про-ислямистите във форума, що не се отвори коридор от газа към София?... Солидарност и прочее. Ама българина от три десетилетия е само на позиция против и никому за нищо не се застъпва. Заслужава си и лидерите и съдбата.

53

Христо Христов

преди 6 месеца

А какво правят евреите в харков?

52

Анонимен

преди 6 месеца

ИЗРАЕЛ? - ИЗЛЮПЕНА ТЕРИТОРИЯ ОТ 1948 Г. РОЯТ СЕ КАТО МАН"ГАЛИТЕ БЯХА 1,5 МИЛИОНА СЕГА СА БЛИЗО 8 МИЛИОНА. ТРЯБВА ГАЗ, ГАЗ.

51

Закривай израел!

преди 6 месеца

Вън ционистите!

50

Анонимен

преди 6 месеца

Айде още един клоун зелен се пръкна.

49

Анонимен

преди 6 месеца

Хамас Хамас за евреите газ

48

Анонимен

преди 6 месеца

А не помислиха ли ционистите че отношението им към палестинците през всичките тези десетилетия накрая ще им донесе това което се случва сега?! Никой не си избира съседите. Падат ти се мюсюлмани- намерете общ, компромисен вариант и за двете страни, за да живеете в мир и разбирателство!

47

Анонимен

преди 6 месеца

До 54 Айде моля без глупости. Няма народ в Европа, който да се мазни повече на турците, от унгарците.

46

bl

преди 6 месеца

"християни сте благодарение на евреите" ... мммм не точно. Християнството, както сравнително нова религия, заема много от по-стари, съществуващи философии и учения. Орфеизмът, например, е оказал огромно влияние върху християнството - от морала до символа на разпятието (разпнатият Орфей, предхожда Исус). Не случайно християнството е прието лесно в България и Исус е бил наричан втори Орфей - просто са го смятали за продължение на Орфеизма. Та за какви евреи говорим въобще?

45

malgiorno a tutti

преди 6 месеца

Уффф, тръгнали да реват евреите, щото сякаш не знаят как да се оправят с една шепа диваци в Газа - бял фосфор, *** и термобарни бойни глави, масирано шахматно. Никакви преговори, затворени врати за каквато и да е дипломация, само бой с тези хубави играчки докато няма кой да вдигне и бял флаг дори. После едно хубаво подмиване на каквото е останало с трифлуоро-ламбда-хлоран (ClF3, N-Stoff) и край, проблем повече няма, решен е кардинално.

44

Анонимен

преди 6 месеца

гетото газа беше част от египет от 1947 до 1969 и египтяните сами го завардиха и блокираха. от 1970 до 2005 там контролират израелците, ама и на тях им дошло нанагорнище и се изнизали и вдигат ограда. в момента е свърталище на най-радикалните главорези, макар че повечето от населението са нормални араби, които ходят и работят в израел и понякога се опитват да търгуват с египет. европа праща пари за децата, ама те отиват за орържия на ислямистите и така безкраен цикъл.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Когато окупираш чужди територии и слагаш местните в гета като Газа, какво друго да очакваш?

42

Анонимен

преди 6 месеца

ние нищо не учим, щото 70 години пълниха мозъците на дядовците и бабите ни с чебурашка и катюша. добре, че техните майки и бащи скришно са ходили на църква и са палили по една свещ вкъщи, че нещо бавно започва да се възстановява. поляците, унгарците затова са толкова категорично против имигранти с чуждоземна религия, там са вярващи. ние сме бивша мюсюлманска колония и сме свикнали да им се мазним и да търпим издевателствата им. народ с изгубено достойнство.

41

Христо Христов

преди 6 месеца

До 48 "... най-вече протестантите" - и затова са лъжци, убийци и мошеници.

40

Христо Христов

преди 6 месеца

Израел подкрепяше Ислямска държава, така че не виждам какво се оплакват от джихад.

39

Анонимен

преди 6 месеца

исус е евреин и по майка, и по баща, и е от рода на еврейския цар давид. евреите чакат месия, който е от рода на цар давид, но са мислели, че ще дойде някой на кон и че ще има битки. а той буквално е насмел еврейските свещеници, че са корумпирани и недосегаеми. последствията всички ги знаем. тези, които са искали смъртта му, остават без държава, а тези които го убиват, всички до един приемат християнството.

38

Анонимен

преди 6 месеца

А знаеш ри защо се предава по майчина линия, защото не е сигурно кой е бащата

37

Анонимен

преди 6 месеца

всички християни учат стария завет, най-вече протестантите! исус или йешоуа е бил ученик на известен равин, обаче един ден му кипва и напуска, казвайки че тази религия трябва да се даде на света и не е само за богаташи. събира евреи последователи (не само апостолите му), вдига бунт, който е по-скоро духовен, но на управляващата равинска каста им е запарило под краката и издействат смъртта му. убиват го римляните, за да няма повече бунтове,но 200 години по-късно целия рим гори и става християнски