29

Историк от народа

преди 6 месеца

До 23. Много си заблуден бе аб дал, промит мозък дрънкащ просръбска русофилска пропаганда! Сърбите са най-големия враг на България! Аман от такива псевдопатриоти като тоя заблуден глу пак. Да си чувал нещо за Моравско и как там населението от българско е станало сръбско или за Македония и как тамошните българи станаха яростни антибългари днес! Всичко това е резултат от сръбската политика. А той за сърбите ще реве, братя му били! Какви братя - смъртни врагове!

28

Историк от народа

преди 6 месеца

Сърбите нямат никаква работа в Косово. Косово си е албанско от 300 години насам. Старото население там е било българско. Сърбизацията му е от 18-19 век. Около Призрен гораните и до днес са българи, както и българите в Ораховац. Диалектите им са български македонски.Сърбия е най-големият враг на България, никога не забравяйте това! Албанците са ни приятели и геополитически съюзници!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Какво само се оплаквате. Промяната на границите е резултат от промяната етническия състав на населението. Правете деца и няма да става така. Само претенции без покрития. Като населението на Кърджали стане предимно турско какво мислите, че ще стане там? Събирайте се в София и мрънкайте.

26

Стоян Стелий :

преди 6 месеца

Като какво точно се въобразява "Косово"?!? За държава ли се смята или краварските интереси са по-важни и затова го създадоха?!?Риторичен въпрос,бай дъ уей...

25

VladTepes

преди 6 месеца

Дивият арнаутски башибозук дестабилизира Балканите.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Велика Америка. Бахурите тука ще го ...

23

Анонимен

преди 6 месеца

Сатанистите искат навсякъде да подпалят конфликти.Забележете,че е все между братя.Нас с македонците ни гласят.Сатанистите не са от определена държава.Те са над всички.Над Русия,над САЩ,над Израел,над Канада...над ВСИЧКИ.Искат да намалят населението,защото от наркотиците са откачили.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Прочета ли САЩ и ми е ясно кой пали Балканите. Лицемерието им няма край, как все далеч от тях се случва.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Само не разбирам защо трябва да има толкова албански държави на балканите,ето и в Македония надигат глава и искат някаква независимост,в Прешево същата работа,като толкова милеят за Албания нека си ходят там и там да си живееят...

20

Анонимен

преди 6 месеца

Чак пък целите Балкани - няма да е. България си е стабилна, Гърция си е стабилна, Румъния - също. Айде половината Балкани стабилни. Де факто като го погледнеш - то си е локален проблем между Сърбия, Халбанските реотани за една местност - Косово. Няма и четвърт от Балканите. Ама толкова ги бие шовинизма, че си мислят че всичко ги засяга. Бая са се объркали и едните и другите.

19

Анонимен

преди 6 месеца

И тук ще се протегне дългата ръка на чичо ви Сам. Ако Косово не чувстваше подкрепата на САЩ, щеше да е по-тих от от водата и по-нисък от тревата, но сега не спират да лаят.

18

Албанците

преди 6 месеца

и косоварите ще ядат яко боя..................братята сърби си знаят работата, с помощта на братята - руснаци.............ще има голям бой за албанските и косовските мафиоти!!!!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Сърбия: Косово ще дестабилизира Балканите по-скоро.Явно западните ни приятели ни готвят изненади.То с такива приятели врагове не ни трябват

16

Май американците

преди 6 месеца

Па шъ требе да направят некой рейд над Белград...

15

Мозо

преди 6 месеца

зозо ще сърба на сръбете белата сопра.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Косово територията на разпределение на наркоканалите за ЕС.

13

Да

преди 6 месеца

Тя ще!

12

ФлякФ

преди 6 месеца

Някакъв косовски албанец шиптър през 90-тте години в изявление за американски телевизии каза така:"Не ме е жал, че ще убият големите ми синове, щом ще бъде завладяна сръбска територия за Албания. Аз имам 11 деца и не ме е жал, че някои ще бъдат убити." Интервюто предизвика вълна от телефонни обаждания с цел недоволство и протест във всички големи телевизии в Европа и САЩ.

11

Анонимен

преди 6 месеца

И Сърбия, и Русия ще ядат боя.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Да превземем БЮРМ и без това сАЩ забърка всичко?