9

Противоречите си

преди 7 месеца

По-рано днес, казахте, че се евакуират и български евреи от рискови територии? Те са си дезертьори.

8

хм

преди 7 месеца

Много е опасен, рискован още един полет до Израел. Направо дърпате дявола за опашката! Този Еърбъс с големия си корпус е отлична мишена дори за съвсем стари, просто устроени ракети. Да не говорим за новите модерни.Я си представете, самолетът пълен догоре с гориво (нали чак до България ще лети?). И отгоре на всичко пълен с хора, спасяващи се от конфликта. Какво ще стане с този самолет и хората в него, ако само една малка ракета се взриви в корпуса му? Хилядите литри гориво?

7

Анонимен

преди 7 месеца

По новините по БНТ, като даваха завърналите се от Израел, на заден план се видя изключително добре един младеж с типичните дълги плитки пред ушите и типичната шапка на ортодоксален евреин. Той по каква причина е заел място в спешното извозване?

6

Анонимен

преди 7 месеца

Не става дума за двойно гражданство,а за хора,българи с постоянно пребиваване. Гадост, България за пореден път предава гражданите си!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Тия с двойното гражданство, подлежат на мобилизация там. Та и да искат, едва ли ще ги пуснат.

4

Анонимен

преди 7 месеца

До 5 "Или те помагат само на украйнски и палестински бежанци?" Украинските бежанци си идват сами, държавата не ги е извозвала.

3

Анонимен

преди 7 месеца

След това изказване вече трябва да се е запътил и да си сложи оставката. Не знам на кое бюро. На Пеевски ли, на Габриел ли, на Борисов ли? Няма значение. Те ще си се разберат. Този човек моментално трябва да бъде сменен.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Реално всички, които имат български паспорт и живеят там са и български граждани и ако искат да се приберат за да избягат от ужасите държавата трябва да им помогне. Или те помагат само на украйнски и палестински бежанци?

1

мак

преди 7 месеца

Явно според него ситуацията не много трагична, това не е ковид епидемия и не е достатъчен повод да приберат своите граждани.