20

Анонимен

преди 7 месеца

А нещо за мъжете? И ние сме хора и ние трябва да имаме сили за да праскаме жените.

19

една жена

преди 7 месеца

До Анонимен 19 Тези статии са преписани от женски списания :) Не знам в мъжките списания има ли статии на тази тема. Изобщо има ли статии или само снимки :)

18

тъй де....

преди 7 месеца

Попара с червено вино, ако не друго, то поне ще ви е весело на душата......

17

Анонимен

преди 7 месеца

Правилното заглавие в препратката е "закуски, подходящи за дами на 40+ години". Пак дискриминация спрямо мъжете. Този свят само за жени ли е?

16

Анонимен

преди 7 месеца

Боб, праз и кисело зеле.

15

една жена

преди 7 месеца

Това, че някои продукти поотделно са полезни, не значи да ги ядем заедно. Плодовете трябва да се ядат преди друга храна и сурови. Зеленчуците вървят с всичко, но също сурови. Зърнените и ядките сами или със салата, а не с млечни.

14

Дракула

преди 7 месеца

За над 540 годишна възраст, само 0-, може и АБ, но само в краен случай.

13

Спонтанен тип

преди 7 месеца

Мише, абе няма ли нещо по-важно да разработиш ами се занимаваш с ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ?

12

Анонимен

преди 7 месеца

До 10, ако мъжа спортува активно и се храни що-годе правилно (не е нужно да се вманиачава по диети), може да е в добра форма и да изглежда добре даже и на 50 години! Ако се отпусне и пусне шкембето, даже и на 35 може да изглежда отвартително... А за жените важи даже в по-голяма степен!

11

Бимбо

преди 7 месеца

Цигарки с кафенца...туй папат колежките и не ядът нарочно, щот да са хърби. Пък аз набивам баници с яиряни да затулим чесъна от снощи и съм си наред и с диабет, ама квот дойде. Все от нещо или от някоя ше се затрием...

10

до 8

преди 7 месеца

Един като теб бе на здравословна уж диета, но не се чувства добре и отива при личния лекар! Както ми разказва, показва как влиза при лекаря - със залитане! Доктора още от вратата го пита - Абе, ти храниш ли се!? Моят човек отговаря, че се храни. Докторът пита - с какво и той гордо изрежда, като се надява на похвала - ябълки, зеленчуци, чубрица...Докторът го прекъснал, казал му да не се излага и да се храни като хората...! Потърка доволно ръце, отидох казва, взех си шунка и нещата се нормализират

9

!!

преди 7 месеца

Закусвайте шкембе чорба с повечко чесън. И без това другия пол ви отбягва като минете 40, няма значение на какво воните.

8

Чук и Гек

преди 7 месеца

Не казвам да или не, но плодовата захар, която май наричате фруктоза се усвоява само от черния дроб, а неговите възможности не са безкрайни и вечни! Глюкозата поне се усвоява от клетките на организма ви! Мярка! Мярка! Доза! Не прекалявай с диети и съвети! Хапвайте, не се укорявайте, че не всичко е ,,здравословно", така или иначе ще живеете около един век и не е хубаво да се самонаказвате с лишения!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Години закусвах кисело мляко с овесени ядки и малко други ядки микс, вярно вкусно, но скоро гастроенетеролог ми каза, че киселото мляко не е най-добрия вариант за закуска, защото е доста киселинен вариант за сутришно ядене, ядките също. Излиза, че по медиите постоянно се пропагандират пълни глупости.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Баничка със сирене без сирене и боза не може ли?

5

Анонимен

преди 7 месеца

Има хранителни режими, които изцяло изключват закуската, тъй като през това време от деня организма се чисти от токсини, захари и пр., и е неправилно да се натоварва допълнително! Това че "било най-важното ядене", май е на принципа "една жена ми каза"

4

Бай Дрън

преди 7 месеца

Е как какво? Повечко боб, чесън и лук.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Току-що опрасках кило хамбургски мискет, слушам си прогресив транс на макс и ми е гот. Какво като съм на 60?

2

Анонимен

преди 7 месеца

Хайде сега, глупости....Над 40 , гладни ли да стоим бе джанъм?

1

Анонимен

преди 7 месеца

Най добре е шкембе с чесън, оцет и наливна биричка...