128

Знаещ

преди 6 месеца

Турци, англипани и французи строят АЕЦ, ание имаме наполовина построен и го затваряме. И най смешното е, че вече трети път го затварят а ище не е построен.

127

ЯМБОЛИЯ

преди 6 месеца

Супер. Белене е земетръсен район има и свлачище,

126

Анонимен

преди 6 месеца

23 милиарда долара за 7 и 8 блок Козлодуй. Или 46 милиарда, по сметките на Боко.

125

...

преди 6 месеца

Още преди 2018 г. всички експерти изчислиха, че ако се построи Белене, произведеният от нея ток ще е 2,5 пъти по-скъп от този в Козлодуй. Нооо този факт се прикриваше от заинтересованите кръгове и бе заменен с лозунга "енергийна независимост". А има ли зависимост от вноса на гориво ? А за отработеното гориво ?

124

Българин

преди 6 месеца

Чудесно решение! БРАВО на Правителството! Тоя гноен корупционен цирей се пукна най-сетне!

123

правилно!

преди 6 месеца

Ами правилно е отменил Белене. На нас не ни трябва повече ток. В момента си имаме предостатъчно. Ако изградим още мощности ще свикнем да го пилеем, някои хора изобщо няма да изключват елуредите, когато излизат от дома си.За в бъдеще ще има големи мощности и от соларните и вятърни инсталации,зелената енергия. Която е неизчерпаема в природата.Това е правилно решение на кабинета Денков!

122

Обективен

преди 6 месеца

Киро Простото и Пекинеза ще внасят ток от Канада с танкери. Има една поговорка - *** народ - слаба държава. За България тя звучи така - прости управляващи - пропадаща държава.

121

Аноним

преди 6 месеца

До Анонимен Те могат да копаят и на в затвора Белене-близо е,но централа не ни трябва!

120

Ще плащате!

преди 6 месеца

За лошотиите, които причинихте и продължавате да причинявате на България, неминуемо ще има възмездие. Всичко се връща! Избрани сте да ИЗПЪЛНЯВАТЕ волята на НАРОДА (неговото мнозинство) и да браните България и нейния интерес! А вие унищожавате държавата и действате против волята на народа, акто "представлявате" една шепа хора. Всеки прави своя избор. Надявам се да се осъзнаете и да спрете и поправите безумията си, но ... Ваш избор и ваши ще са последствията! Народът ви е набрал много, ама много..

119

Анонимен

преди 6 месеца

Предлагам все пак централа да има, а политиците да копаят на строежа и в раирани костюми.

118

Магелан

преди 6 месеца

Шок и ужас.Докато в Путинска Русия самите руснаци не се осъзнаят на къде ги води Психопата Путин и не го свалят от влас ,целия свободен и демократичен свят ще се обърне срещу тях.Единстврния начин Русия да се върне като уважавана нация е да стане демократична и да загърби имперските си намерения за нови територий .Ако човек погледне картата колко територия притежава Русия може да разбере за каква още земя се бие Путин.

117

Анонимен

преди 6 месеца

Ще ни спират централите точно както израелците на палестинците.Пари за вносен ток нямаме,защото сме с най-ниските заплати в ЕС и това си означава,че ще си стоим на тъмно и студено.С какво съгрешихме?!Никой не сме нападали,за да го заслужим!

116

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 115, тоя съд се нарича "Народен съд" и сглобката интензивно работи да участва в него като комплект от подсъдими.

115

Анонимен

преди 6 месеца

"Министерският съвет отмени решения за изграждане на АЕЦ "Белене". Централата вече не е обект с национално значение" - боше, какви малооумни тъъпци!! От натягане на посолството удариха дъното и се опитват да ни закопаят там...

114

НЕ ИСКАМ РУСИЯ....

преди 6 месеца

ДА СТРОИ В БЪЛГАРИЯ, ДОРИ ТОАЛЕТНИ....!!!!ВСИЧКО РУСКО, ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ЗАЩОТО Е ВРЕДНА ЗА БЪЛГАРИТЕ!РУСИЯ, МОЖЕ ДА СТРОИ САМО КОНЦ-ЛАГЕРИ И ДА УБИВА НЕВИННИ ХОРА!!!!РУСИЯ----ОЗНАЧАВА---"ВОЙНА И РОБСТВО"!!!!!!!@

113

национално предатели

преди 6 месеца

100 милярда $ е загубата за бг. Няма заплати и пенсии. Кой не рани армия рани чужда държава.

112

116

преди 6 месеца

Зашо ни гонитв? /защо да се измитаме? Нали на такива страхливци разчитат ? Всички дето са се "Измели" ,са поставили родината си в унизително положение? Колкото и някои да се пишат "успели" ! Всички са унизили родината си

111

Анонимен

преди 6 месеца

Тези си правят, каквото поискат с народната пара. Не се свенят даже да нарушават конституция, закони и резултати от референдум

110

Анонимен

преди 6 месеца

в моменто русия строи 22 енергоблока в света 80% от строящите се реактори - два строи в унгария и 5 -6 в турция- а фирмата уестингхаус дето иска 5 пъти по висока цена за реакторите които ще строи - 30 милиарда - и е построила само няколко ректора - но нашите уро-дчета ще ни загробят за век с тия пари нещо като самолетите дето не сме ги видели още- ами или бягяите навън или ставайте и ги измитайте максимално бързо - защото много бързо ни загробват

109

Анонимен

преди 6 месеца

Съд за продажниците, които предават националните интереси.