10

Анонимен

преди 6 месеца

Явно щом не се разбира с приказки и намец скоро ще го стрелят и него с ловната пушка, както онова момче, данъчния дето не се разписваше за връщането на едно ДДС...

9

нафърфорий

преди 6 месеца

Немъ тъквоз нещу кът "Лоша Рекламъ"!!! -)))))))))

8

Анонимен

преди 6 месеца

Тридесет години след 1989 г. Съдебната ни система е непроменена . Законите се въртят все на едно место и се имитира , че се прави нещо . Всеки в нея е подчинен на политическия вожд. Страхът от уволнение е огромен. Някой се самоубити . Други се депресираха и пропиха, и т. н

7

Анонимен

преди 6 месеца

Съдиите са като всички роби на олигарсите . / Елит политически, финансов ,военен / такива са земеделците ,енергетиците протестиращите . Та тези съдии не изпълняват ли заповедта вожда , който му е дал заплатата и бонусите. На часа е уволнен . И е на борсата на труда.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Не го е срам. Наглец. Хората некролог му напечатали, помогнали на близките му а той не ще да мре. Даже разследвания ми прави. Веднага да се обезглави на гелотината и след това да се обеси на площада.

5

Хмм

преди 6 месеца

Малко е скъпичко, ДНК експертиза да се прави за леко престъпление, като хулиганство. Ако на некролога не е бил съдията, никога нямаше да бъда назначена такава.

4

ТТ

преди 6 месеца

Носи му се славата, че до сега не е осъдил нито един от малциствата. Поемал ги, само за да ги пусне. Явно вече толкова се е набил на очи с увлечението си, да ги оправдава на всяка цена, че се е стигнало до некролога.

3

Ункъл Сам Дедо Иван

преди 6 месеца

Само за един съдия и отгоре на тона и без нито един прокурор? Съсипаха я тази държава!!!

2

Дони

преди 6 месеца

Напълно заслужено, то е ясно!

1

Анонимен

преди 6 месеца

и съдията напълни гащите...подкупите вече не му се услаждат май май, а? :)