25

За зелника

преди 8 месеца

Както и палестиците, така и ние, българите , си избрахме да ни управляват *** с купени дипломи , но събрали селска хитрост бол. Е , българите дадоха зелника на шайката от Харвард, защо сега има протести ? Трябва да има манифестации, със знамена и в хор славене на мъдрото държавно управление!

24

Хммм

преди 8 месеца

Доцент Минчева колко време е живяла в Иран ?

23

Чудно

преди 8 месеца

До Васил 25 Браво бе Василе. На вас комунистите все долари са ви в главата. Щом нещо не ви изнася ,значи е платено.

22

Я па ти..

преди 8 месеца

До *** ДОЦЕНТА 13 Добре си написал че американците се изнесли от Афганистан. Така е. Видяха че от тези пр-има-ти , хора не стават. Сега напиши и руснаците как се изнесоха от там. Колко руснаци загинаха и колко хеликоптери загубиха.Пълен провал.

21

Така е ..

преди 8 месеца

И с Русия е Същата работа. Тероризъм та дрънка.Война без повод, за завземане на най развитите и богати области на Украйна.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Времето ще покаже кои спазват законите на Бога ! Мнозина посещават храмове, но не всички имат чисти души ! Да се убива в името на Бог е престъпление пред Бога ! Бог отлага, но не забравя и грешните ще бъдат наказани !

19

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите след 2та Световна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в кибуци и РАЙ. Световната Здравна Организация, Европа, Израел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. Хамас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на Израел ! Русия, Иран и Китай снабдиха джихадистите с оръжия ! Бог наказва въвлечените в този тероризъм !

18

Егати талпата

преди 8 месеца

До Анонимен Доцент ,а се прави на блъсната ,че Хамас е създаден от МОСАД в началото на 80 те години ,за противодействие на Ясер Арафат и Фронта за освобождение на Палестина . Иран подкрепя шиитски Хизбулла и е естествено А как и защо Хамас се отметна от евреите е следствие на многогодишния терор ,убийства ,прогонвани от законно признати земи за палестински и осъзнаване че са маша на Израел .

17

Анонимен

преди 8 месеца

12 Знаеш ли кога Турция ще прати войска срещу Израел? Точно никога. Останалите може и да пратят, но ще бъдат смазани бързо бързо.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас управлява газа след избори. Полестинците са си ги избрали и не виждам нищо лошо сега да си получат заслуженото за този си избор. Пък на оцелелите може и да им дойде акъла в главата после.

15

па ко

преди 8 месеца

на никой не му пука за мененито на ЕС, САЩ, Канада,..... светът е точно 10 пъти по голям ... ама соросоиде сте така, като се изс ере те някъде и си мислите, че рози сте посяли

14

българин

преди 8 месеца

Не мога да повярвам,че сред нас има толкова много сбърканяци,които защитават терористите-палестинци-детеубийци.Газа ще бъде срината до земята,а палестинците щи си поемат нерадосната съдба,която си заслужават.Проклети да са.

13

Петров

преди 8 месеца

Значи в Иран не знаят в каква посока да вървят нито знае собствения си интерес но другарката доцентка Минчева е наясно. Жалко че не е начело там да им каже.

12

Жиката

преди 8 месеца

Силите са разпределени,Турция,Иран,Ливан,Сирия може би и Египет.Всички са зад Палестинците.Войскова численост над 1 милион .

11

Alex

преди 8 месеца

Катедра Полотология :)

10

Анонимен

преди 8 месеца

Вижте териториите на Израел през 1948 гдина и ги вижте сега, палестинците са изгубили много земи и са вкарани в лагери.

9

Анонимен

преди 8 месеца

А да спреш на цивилни водата, токът, лекарствата, храната и да ги бомбардираш е висша форма на хуманизъм ще го запомим това.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Атаката по Израел е тероризъм само по техните критерии.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Доц.Минджева да си гледа там работата и да не изказва предположения,които биха подпалили цял свят в кръв!САТАНИСТКА!Това е плана на Хенри Кисинджър как да се подпали света с ядрена война като накрая остане победител познайте кой.Има книга по темата,която я е написал той.Действат по нея.Не ви искаме ядрените войни!Ще погубите целия свят!Осъзнайте се!

6

обикновен българин

преди 8 месеца

Тая Любов какъв точно екперт е?? Истината е че след ВСВ великите сили са решили на своя глава да се създаде Израел и къде къде - набутали между арабските държави върху палестински територии с нагласата че Палестина най малко ще се съпротивлява-то просто няма къде другаде.С течение на времето Израел води 3 войни и допълнително завзе територии от съседите си и с течение на времето направи всичко възможно да ги легализира.Обаче палестина и съседните арабски държави не са съгласи и търсят реванш