23

Анонимен

преди 7 месеца

Кой декември ?

22

Отговор

преди 7 месеца

До Деди 19 Проф. Витанов му е изчислил 20-те процента. Ха ,ха..!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Щансът на държавата-подигравка,каквато сме ние,както ВИНАГИ, Е ЕДИН ЯКО ИЗПЪНАТ СРЕДЕН ПРЪСТ!!!!!А кой населява тази "държава"? НАРОДЪТ С ИЗПЪНАТИЯ СРЕЩУ НЕГО СРЕДЕН ПРЪСТ!Абе,евроЛАЙНАтически ценности,сърчета!Яжте си тоя евроЛАЙНАтизъм уФФъсее!!!

20

айде пак...ха-ха-ха

преди 7 месеца

Гледане на боб...20%....????Шансът на България да бъде приета в Шенген през декември не е голям, като вероятността е около 20%. Не е напълно безнадеждно.

19

Ехааа...Якоо...

преди 7 месеца

Човечето на чИчЕ Сорос ни разправя АЛА-БАЛА....

18

мдааа...мухльо...

преди 7 месеца

Като чуя ,че гл. експерт "Сигурност" в Център за изследване на демокрацията (ЦИД) дава становище за Шенген ми сеДосира и бързо изприпквам до тоалетната...Не знам защо но тази закономерност ме стресира и усира....

17

Уфььь...аман от:

преди 7 месеца

"Специалисти" с РОЗОВИ ОЧИЛА !!!

16

Деди

преди 7 месеца

Тоя е повече от "астролог"! Как ги изчисли тези 20%? Аман от такива всезнайковци! Защо не си гледа "изследването на демокрацията", а си бута гагата навсякъде?

15

Анонимен

преди 7 месеца

Шaнc 20% зa мaт'pиaл 80%...

14

ФлякФ

преди 7 месеца

Шансът на България за Шенген е 0%... Всичко останало са глупости.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Доде няма мигновенна депортация,да е хванат днес и да е депортиран обратно до седмица нещата няма да се променят.Идва Абдул и казва аз се страхувам за живота си в родината ми и му дават бежански статут и това се повтаря 100 милиона пъти и най накрая цяла Франция гори защото Абдул се почувствал дискриминиран в държавата която той или баща му са отишли нелегално.Просто трябва да спре това даване на обежище.И 100 милиона бежанци да дойдат още 100 милиона ще са на път .То никога няма да има край

12

Анонимен

преди 7 месеца

Трагедия в това което се случва в Швеция.От една от най богатите и безопасни държави в света се превърна в Бейрут.Пуснаха два милиона мигранти за последните 7-8 години.И поляците дето викат че не могат да повярват как тия излязоха толкова найвни да си дадат така държавата на черните и арабите.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Това дето ПП и ГЕРБ се събрали да влезем в еврозоната ..Уж така ама надали.Първо имахме 5 избора ,от няма и къде се събраха.Второ инфлацията при нас е превнесена от САЩ и западните държави.Само САЩ напечатаха 8 трилиона за две години по време на ковид.Второ енергията стана скъпа заради войната в Украйна.И сега ако конфликта в Израел продължи може да има още по висока инфлация.И да не покрием критериите за Еврозоната.Не всичко зависи от нас за еврозоната.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Този знае.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Това означава, че след като един член от семейството емигрира, той изтегля роднини и приятели./Това е абсолютна глупост .Може чрез верижна миграция да дръпнеш.Брат,сестра ,майка,баща.Тоя въобще не знае кво говори .Щял да дърпа приятели.Ми то по тая логика,един човек ще изтегли още 10000 и ще каже че те са му приятели.Първо да проучи експерта после да говори .И второ чакането на верижна миграция е ужасно ужасно дълго.Говорим за 10 години.Жената на Тръмп даде документи на майка и си баща си .

8

Радеф

преди 7 месеца

А за Хърватия нямаше проблеми.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Само да не кажат, че и в еврозоната няма да успеем да влезем 2025. Нали точно заради шенген и еврозоната се събраха в коалиция ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Накрая да не се окаже,че целта на сглобката е била съвсем друга.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Шансът е 0%. Една от причините за сглобката беше точно Шенген. Пълен провал в тази област. Не стана през октомври, няма да стане и през декември.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Много по-голям е! Денков говори вече със Шолц и той се съгласи да ни приемат.

4

Европедал

преди 7 месеца

Вие махайте визите за САЩ че да бягаме оттука