15

Анонимен

преди 6 месеца

Защо двуличният запад пречи на Сърбия а помага тна Израел, защо Косово и Газа не се третират еднакво?

14

Петър

преди 6 месеца

Изключително гнусно написана статия - типично по английски - "скърцащ стадион", "тухлени седалки", "изключителни насилници".... Описват една картина в която някакви лоши същества живеят на гадно място и правят злини, а всъщност няма по-големи злодеи от английския политически елит. Имам чувството, че по българските информационни агенции не се прави оригинален продукт, а всичко се превежда дословно както в случая.

13

Дони

преди 6 месеца

на 90 минути път с кола южно от Белград - за час и половина минали целата държава, смех!

12

Анонимен

преди 6 месеца

А в Украйна какви са? Десен сектор, Азов, Торнадо и т.н. От 2014 безчинсват. Не само срещу неукраинците. В Мариопул са си нахлули директно в кабинета на кмета да му търсят сметка. Масова практика след 2014 законно назначено ръководство на предприятие, но дефакто се управлява от представителя на Десен сектор. Това сподели нашенец, запознат със ситуацията там в интевю по наша телевизия далеч преди войната!Както с ИДИЛ в Сирия и в Украйна след войната,САЩ ще се наложи се сбият със своите"отрочета".

11

Северджанъм

преди 6 месеца

Тези които защитават сърбетата,забравят какво ни причиниха и до ден днешен ни създава главоболие вардарския цирк

10

Анонимен

преди 6 месеца

неграмотници и измити канчета в косово и метохия е създадена сръбската държава- а това че неможете да браните родината си като сърбите си е жив позор- само англосакски за-дн-ици можете да ли-жете

9

Рънърса

преди 6 месеца

Не може да бъде ултраси да са националисти, само в Сърбия е възможно това, по целия останал свят ултрасите са най-милите и добри хора. Украинските националистически батальони въобще не са сътавени от ултраси неее, феновете на Левски и ЦСКА също са божи кравички. Тази "статия" е писана от ментално увредени хора.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Косово не е Сърбия, не е било и никога няма да бъде!

7

Анонимен

преди 6 месеца

А дали и с какво сръбския казус с Косово е по-различен от еврейския казус с ивицата Газа?

6

Анонимен

преди 6 месеца

Сърбите са чугунени глави.

5

Блабла

преди 6 месеца

Косово е Сърбия разбира се! Целият екип на редакцията не знае ли това? Защо цял екип работи на тази статия? От какво си криете имената ви? Смешни сте! Нямам думи просто!

4

а ся

преди 6 месеца

а тука футболните фенове са възпитавани в пансион за благородни девици...Хайде де...Външно приличат на хора, но всъщност дали са?... Съмнително.

3

Анонимен

преди 6 месеца

И тия ще ядат бомбите, мдаам

2

Христо Христов

преди 6 месеца

Ми на брюкселските гей ненности ли да са проводник?

1

Да

преди 6 месеца

Човека не лъже,прав е....