77

ГАДОРЯН

преди 8 месеца

Идея си нямате каква сила представляват моторджии и пешаци с калашници и РПГ та. Евтино и ефикасно. Израелците бая ще страдат. Сега всичкото ислямист ще иде да ги бие. Арабите ги превъзхождат в численост и в дългосрочен план аз не виждам как тази държава ще оцелее.

76

НЯМА ДА ДАДЕМ..

преди 8 месеца

..ИЗРАЕЛ И РОДНОТО МЯСТО НА ИСУСА, НА РЕЗА. НИТЕ ПУШКИ И ГАДНИТЕ РАШИСТИ!

75

НЯМА ДА ДАДЕМ...

преди 8 месеца

..ИЗРАЕЛ И РОДНОТО МЯСТО НА ИСУСА, НА ***, НИТО НА РАШИСТИТЕ....ЗАБРАВЕТЕ!!!!

74

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите след 2та Световна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в кибуци и РАЙ. Световната Здравна Организация, Европа, Израел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. Хамас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на Израел ! Русия, Иран и Китай снабдиха джихадистите с оръжия ! Всички въвлечени в този тероризъм ще бъдат наказани !

73

popa ot razgrad

преди 8 месеца

каквото си посял, това ще жънеш...

72

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 67 За атентата на летището в Бургас, коствено обвинени бяха ЛИВАНЦИТЕ ХИЗБУЛА, а не палестинците ХАМАС. Правиш разлика поне в имената нали? Само казвам фактите, не ги подкрепям.

71

Анонимен

преди 8 месеца

Зеленски е доста симпатичен човек. Даже фотогеничен. Неслучайно е актьор.Виж обаче мутрофанова и лавров са с тотално уродливи лица.

70

до 67

преди 8 месеца

А, не. В грешка си. Ракетите са руски. Украйна получава ракети от Европа и САЩ.

69

Анонимен

преди 8 месеца

До SS А твоят капацитет колко е форумна плюнко? Какво може да стане?

68

Анонимен

преди 8 месеца

До41. Има и такива , но в България кои ли не живеят, араби, сирийци, руски ислямисти, български ислямисти, мюсюлмани , помаци, палестинци,кюрди от всякакъв вид, турци, грузинци печенеги, гагаузи, и др. Тайни трудно се задържат

67

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 73 Абе да ти кажа честно мутрофанова и лавров са с по-гнусни муцуни.

66

ще им се

преди 8 месеца

хамас са ходещи трупчета. С двата американски самолетоносача в средиземно море никой няма да посмее да последва хамас. След като хамас приключи самолетоносачите отиват в черно море ,че им е близо.

65

Анонимен

преди 8 месеца

Който се съмнява, че евреите са най-гнусното племе да погледне снимка на Соломон Паси. Ако още не е убеден, да погледне и такава на Зеления наркоман.

64

Анонимен

преди 8 месеца

ИзСраел = Нацистка Германия. Ивицата Газа = Варшавското гето от ВСВ! Мислят си, че като пускат филмчета за Холокоста хората няма да видят истината за Палестина.

63

Анонимен

преди 8 месеца

В туба има едно клипче, как евреин прогонва палестинско семейство от дома му. Разстроена, палестинската собственичка на къщата му вика - "ти ми крадеш къщата", а евреина отговаря съвсем спокойно - "ако не я открадна аз, някой друг ще я открадне". Това е манталитетът на избрания народ.

62

Анонимен

преди 8 месеца

И къде са делтапланерите,парапланерите с които се приземили в Израел палестинските бойци от Хамас докато израелските войски около силно охраняваната им гранична ограда със сектора Газа са спали дълбок сън в 6 часа сутринта на 7.10.2023г. когато започнала атаката с ракети откъм Газа засвидетелстван от празнуващите израелци на фестивала с три сцени ,че отначало били ги бомбили с ракети по площадките на сцените и докато избягат от там до близкия път вече ги нападнали някакви бойци на коли и мотори.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Ама те и визов режим за Сащ ли имат евреите как нали са първи дружки

60

Анонимен

преди 8 месеца

Изходът е да се направи държава на Палестинците, иначе ще тръгат из Европа да отмъщавата.

59

абе

преди 8 месеца

Ама защо така започваме сега с обидите? Не сме ли демокрация и плуорализъм? Не руснаците, а Израел още преди една година обясняваха, че виждат при арабите дадени на Украйна ракетни системи. Това беше и официалният повод да откажат да дават оръжия на хунтата. Каква Русия, какви пет лева? Пък ако човек слуша евроатлантиците,в България има поне 6 млн русофили. Който не е атлантик, веднага е русофил. Цукала нещастни.

58

Анонимен

преди 8 месеца

"Като чуя думичката ДЖИХАТ ...веднага заставам на другата страна независимо коя е тя !!!"___________На чия страна застана когато ИДИЛ обяви джихад на Русия за намесата й в Сирия?