28

Анонимен

преди 7 месеца

Горките ще приберат по над 120 хиляди лева , като ги освободят.Явно са малко.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Ако всички следват примера им, нека всеки да излиза и да сплашва за да си прибере парите народни. Зърнарите с налуте пари изкараха тракторите и взеха още наши пари. Тези с нашимоари ни замърсяват въздуха ,всеки ит тях след десет -двадеает годиние прибере по 36 заплати наши пари,а те от благодарност ни блокират пътищата. Нека всеки последва примера, и можеби и Ние ще получим 36 заплати. Казват че минималната им е 3900 лв. Сметнете сами колко взима всеки от тези хора.

26

NAvi

преди 7 месеца

До Анонимен Злорадство ли усещам? Тези там , ще хванат пътя към Германия, да облужват техните централи - тъкмо ги пускат. Тецаджиите ще се оправят, да му мислят такива като тебе с една мозъчна клетка!

25

аха

преди 7 месеца

Идват лоши дни за софийските мекокитковци. От Амбасадата може и да удържат нещата известно време, но и на тях им трябва ток. Молците май няма да сварят да усвоят и да бягат към островите. Пък без усвоявано, не могат стигна по-далеч от Драгоман.

24

NAvi

преди 7 месеца

До Общо национален Чудесно! Хора / население/ има , ама по диваните пред ТеЛевизора. Само хейтят и ръсят мозък. Пък заявете се на площада бе хора, толкова ли не осъзнавате какво се случва? С всичко!

23

NAvi

преди 7 месеца

До АнонименАми, че подкрепи ги и ходи да си вършиш работата. Ако те клекнат, закусваме всички. Как може да не е ясно!!??

22

хе хе хе

преди 7 месеца

Тролеите на посолството плашат с полицията и жандармите. Забравиха как Асан им намали обещаните увеличения на заплатите. Че даже хич не искаше да им дава, защото не били "реформирани". Е, тролеите може и да са ги забравили тези неща, ама полицаите и жандармите не са. Бъдете сигурни:))

21

Анонимен

преди 7 месеца

Не съм от протестиращите ама ги подкрепям и да обикалях връщайки се към вкъщи а тия де се оплакват ами мижи тур ки смо та ни нали и вие един ден до вас ще опре ве предатели м ръ сни

20

ъ

преди 7 месеца

Браво, хора! Не им се плашете на ония софийски мухъли. Ако трябва, вдигайте и стачка, че да си спомнят заспалите българи откъде им идва светлото и топлото.

19

Анонимен

преди 7 месеца

И има защо

18

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не ви иска скъпия ток и да ви плаща безумно високите заплати. Марш......

17

ЬЬЬ

преди 7 месеца

Главатарите на протеста от мини марица-изток трябва да бъдат арестувани и съдени заради блокадите на основни пътни артерии.Вече милиони българи мразят тези угоени и свикнали на парички от държавата протестиращи.Те са една част от българите,които дърпат държавата назад,тровейки и собствените си деца.Те са престъпници спрямо българското законодателство.

16

Ха-ха

преди 7 месеца

Да си стачкуват. Не им ща скъпия тока.

15

Общо национален

преди 7 месеца

Протест утре в София?Като е общонационален,трябва да е навсякъде.Но очевидно нямат хора.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Какво съм виновен на тези хора че не ме пускат да си върша работата.Както аз не им преча да работят така и те не трябва да ми пречат.През тези дни ми се наложи и се налага няколко пъти да изминавам разстоянието Бургас София.Трябва с час час и половина да се лангъркам и още хиляди като мен по старите не подържани пътища.Азбучна истина е че въгледобива е със затихващи функции.Енергетиката също.Тя ще претърпи кардинални промени и този начин на добиване и доставяне е анахронизъм

13

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 13, последно с апоискали 70 заплати. Яко, а?

12

Анонимен

преди 7 месеца

Все едно аз да изляза да протестирам, ако ме уволнят от работа (всъщност ако ми дадат 36 заплати както на тях, с кеф ще се махна)... Ами търсиш си нещо друго, а ако не ставаш за нищо - отиваш да събираш гъби, орехи и липов цвят! Опа, гъби - не, че колкото сте пpoсти ще се изтровите

11

Анонимен

преди 7 месеца

Успех, блокирайте още пътища, нека цялата страна се бликира!

10

Анонимен

преди 7 месеца

И русофОБИТЕ не могат да управляват , ФАКТ !

9

Анонимен

преди 7 месеца

До За Енергетика, никаква подкрепа за терористи! Щом толкова ви пука за енергетиката(което не е вярно) отивайте да протестирате в Брюксел! Май ви пука само за кинтите, които вече вдигнахте на 70 заплати! Егаси подигравката сте!