15

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите след 2та Световна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в кибуци и РАЙ. Световната Здравна Организация, Европа, Израел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. Хамас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на Израел ! Русия, Иран и Китай снабдиха джихадистите с оръжия ! Всички въвлечени в този тероризъм ще бъдат наказани !

14

Анонимен

преди 8 месеца

Носете на видно място надпис ,на арабски , който гласи 'не еврей' и няма какво да ви се случи и задължително се пазете от вечно страдащите,че са подли .

13

ГЪДЮ

преди 8 месеца

Ало,анонимен 15,много си *** !!!Първо прочети чл.51 от Устава на ООН относно правото на индивидуална и колективна защита на нациите против агресорите и тогава коментирай.Този текст от Устава на ООН трябва непрекъснато да се набива в чутурите на непросветените, необразованите и червените,за да проумеят,че защитата на Украйна и Израел е В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЧЛ. 51 ОТ УСТАВА НА ООН.Журналята НЕПРЕКЪСНАТО пишете за чл.51,НЕПРЕКЪСНАТО И ГО НАБИВАЙТЕ В ЧУТУРИТЕ ЧЕРВЕНИ И НЕОБРАЗОВАНИ!!!!!!!

12

Анонимен

преди 8 месеца

10 ли само? А после какво, ще спре войната? Тоя много е осведомен. Откъде ли?

11

А няма

преди 8 месеца

И повече от 10- дни.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Остана един Израел да води войната с исляма.На запад клекнаха да им целуват краката и да им казват добре дошли, поробете ни!

9

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 8 месеца

Това Може да Продължи- Докато Не Изгонят и Последният Евреин от Палестинските Земи.....

8

Анонимен

преди 8 месеца

Българския посланик мисли, че всичко ще свърши до 10 дена ли? Тепърва се почва там. Хизбула тепърва се включва, и вече води бойни действия по ливанската граница. А Хизбула не е Хамас и Израелците го знаят от опит.Иракски групировки също са пристигнали в Ливан и ще се включат и те. А това ще е само началото.

7

Чичо Пенчо

преди 8 месеца

Турооператорите продават и днес тази дестинация- справка по сайтовете им, после държавата ще ги прибира.

6

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 4. Че кой ще се захваща с подобен проблем след като има идеално разделение и евентуално условия за най-различни доходоносни манипулации ?

5

Alex

преди 8 месеца

Аз нещо и без това не исках да ходя натам :)

4

Анонимен

преди 8 месеца

И да унищожите Хамас ще излезе друга ислямска групировка.Там са така.След Ал кайда излезе ИДИЛ,Боко харам и тн.Проблемът с исляма е концептуален, а в днешния запад това не се схваща.Вместо проблема се преследва следствието.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Защо да не пътуваме? Да не би да е станало нещо там?

2

Анонимен

преди 8 месеца

Славеноооо, какви 10 дни маааа? Кой нормален българин ще иска да ходи изобщо някога в еврейската скааааапана държава? Ти като си откаченааааа и си станала посланик в Израел е отделен въпрос. Ай сиктир!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Тва предупреждение тряааше преди два дена да го съобщите. Правителството действува светкавично както винаги. Но тогава беха почивни дни и не мой да се нарушава уикенда.