8

Не ви ли е срам, бе?

преди 7 месеца

Още през соца имаше публикация от възмутен автор, който питаше докога за всички проблеми в семействата и в родителството ще бъдат обвинявани на първо място интелигентните жени? И в заключение беше написал "И по 4 деца да родят тези жени, пак няма да решат демографския проблем!" Не знам какъв неудачник пише по-долу за "фльорци с куфарчета", знам само каква е стойността на сериозната, интелигентна работеща жена, която е и майка, и съпруга. Не тя е печелившата от нашенските закони за майчинството.

7

теле-зрител

преди 7 месеца

А Декларация 1 кои ще я попълва, пак ли клетия работодател, значи онази т.н. майка, може през ден да иска и да си отказва, така ли, това е заради онези фльорци със куфарчета, дето вместо да си гледат детето, оставят го на други, и после защо било хиперактивно в клас, аман от такива псевдобизнесдами

6

Кокорчо :

преди 7 месеца

"И аз искам да изляза в майчинство и после да го прехвърля на Спецов..."

5

Гинеколог

преди 7 месеца

Мечтая да видя бременен мъж , бременен дядо и бременна баба! Толкова разждащо простолюдие има само в ума на българския дупетат !

4

евроценности

преди 7 месеца

То майки няма вече. Има родител 1 и 2.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Ама що не и на съседите.:))

2

Ивайло

преди 7 месеца

а в турция от кога се опитват и бременноста да прехвърлят на мъже...

1

Анонимен

преди 7 месеца

В днешно време малко българи оцеляват баби и дядовци не доживяват да видят внуци нито пък да са здравословно добре за да гледат деца. Това обслужва интересите на ромейската етническа общност.