346

Анонимен

преди 8 месеца

Вземете Лорер и Паси като резервисти, моля!

345

П.п

преди 8 месеца

България и така генетично вече е на 98% май му-но *** и арабско изглеждащи уууpyди! Когато и орди Палестински терористи залеят Европа и с всичките там геноцидни кланове с главорези, дошли от Еритрея Судан Мароко ,Хаити Ирак Афганистан ...Европа ще стане страшно. Изнасяйте се от Европа. Европа е свъшила.България умишлено е отгледана по гнусна *** и от Хамас която не може да говори на български, но пък може да реже глави и неведнъж го е заявявала пубчно и открито.

344

123

преди 8 месеца

До Анонимен 351. Много си прав. Арабите се мъчат да превземат Европа от 6ти век. Тъй като досега не успяваха да го направят с армии, сега са сменили тактиката. Искат да ни превземат с тероризъм и жени "инкубатори" Надолу в коментарите видях, че много хора пишат за невинните хора в Газа,най вероятно има и такива, но все пак един въпрос: Да предположим, че в Газа е мирно и Изрел не се намесва, бихте ли пратили дъщеря си или приятелка или съпруга сама на екскурзия там, при тия невинните и мили хора

343

Анонимен

преди 8 месеца

Това е пъклен план, целта е да се създадат терористични клетки в цяла Европа, в началото може и целта да е Израел но дългосрочно се цели унищожение на цяла Европа.

342

Анонимен

преди 8 месеца

И тихомълком днес Израел започна наново с ракетните удари срещу Сирия. Международната общност и ООН отново мълчат.

341

Анонимен

преди 8 месеца

Израелците имат план да спират водата, тока и вещите от първа необходимост за палестинците и ги превърнат във втори Ленинград. По-добре да не правят това, защото няма да завърши добре и за двете страни! "Вариант на рассмотрении, как сказал мне израильский инсайдер, заключается в том, чтобы продолжать изоляцию города Газы с точки зрения подачи электроэнергии, поставок продовольствия и иных предметов первой необходимости, написал Херш." Источник: https://rusvesna.su/news/1697117797

340

Анонимен

преди 8 месеца

" Всякий раз, когда в любой части мира возникает военный конфликт или даже просто региональная напряженность, у США всегда получается найти способ превратить это в прекрасную возможность разбогатеть для американских торговцев оружием, резюмируют авторы. Источник: https://rusvesna.su/news/1697103475 "

339

Анонимен

преди 8 месеца

добре де може ли израел да е нормална държава тя се държи към съседите си като ги тероризира постоянно цитат Сирийски медии: Израелска бомбардировка срещу летищата в Дамаск и Алепо и предварителна информация за бомбардировките на пистите и двете летища не работят колкото и да крият произраелските български медии израел всеки ден си показва на света какъв еПрочети още на: https://dnes.bg/rusia/2023/10/11/kremyl-znae-voinata-mejdu-izrael-i-hamas-shte-e-v-polza-na-rusiia.585506#comment-newest

338

Анонимен

преди 8 месеца

Най-добре е, никой да не налива масло в огъня там, да се разберат и двете страни някак! Ако не се разберат, ще има жертви и от двете страни и няма да е добре за никой!

337

Анонимен

преди 8 месеца

Изнасяйте се от него район, може и да се размине с по-лек конфликт всичко и да утихне, но може и да се завихри голям конфликт, изнасяйте се за няколко месеца от там, че е опасно!

336

Анонимен

преди 8 месеца

палестина нападна Израел, а Израел има право да отвърне! Каквото посееш, това ще пожънеш! - българска поговорка

335

Анонимен

преди 8 месеца

А не ви ли е срам, да намесвате Русия, която няма нищо общо с вашата война? Знаете ли, че Русия е дала едно парче земя от собствената си руска земя за евреите? А за благодарност, вие прочистихте Украйна от руско-украинското население, за благодарност, че руснаците ви спасиха през ВСВ и умираха на фронта срещу Хитлер, за да живеете вие, срама нямате! Вчера гледах как украинци се оплакват, че обществени надписи са на еврейски и не ги разбират, там също се извърши геноцид над славяните.

334

обективен

преди 8 месеца

Трудно ще унищожат Хамас защото е стара и опитна групировка с поддръжка от други страни.Интересното е че Хамас има ракети от Киев и втори път има оръжие от САЩ. И специално за САЩ се получава с едната ръка подкрепят Израел с другата Хамас.Не хубаво така

333

Чукоффф

преди 8 месеца

Найстина Израел ще унищожи Палестина, а след това Иран ще унищожи Израел. Персите няма да мирясат докато не заличат еврейте от картатата на света.

332

gaga

преди 8 месеца

ами нали вие създадохте ХАмас

331

обикновен българин

преди 8 месеца

Не виждам как ще седнат да се разберат защото имат непреодолими различия.На Израел и трябва земя и периодично изтребва и прибавя нови територии.Това не виждам как ще се преглътне от Палестина и арабските държави.Към този проблем да добавим и много убити вече което е върховна омраза.Ако съществуваше бог и всички сме негови деца - щеше да ги събере на масата да ги тупне по врата и да отсече:Палестина и Израел вече е една държава-живейте на тази територия и уважавайте съседа

330

Какво следва

преди 8 месеца

Сега израелската армия ще извърши десет пъти повече престъпления от Хамас, но западната пропаганда това просто няма да го забележи. За Израел периодичното изтребване на палестинско население е нормална практика. Наричат го "подстригване на тревата".

329

Анонимен

преди 8 месеца

Ще унищожите Хамас с риск да унищожите света. Сядайте на масата и се разберете по дипломатичен път. И двете страни трябва да направят отстъпки. Крайностите са изключително вредни и не водят до добро.

328

Мда...

преди 8 месеца

...борбата с призраци продължава, въпросът е кой ще дойде на тяхно място иииии... ще има ли взривени панаирджии след тва на случаен принцип?!

327

АЗ

преди 8 месеца

Няма добра страна в този конфликт. И едните и другите избиват мирни хора с недопустима и непонятна за човешкия разум жестокост. Не съм убедена, че израелското разузнаване просто проспа информацията за нападението, а пък " железният купол" /ПВО отбраната/ не сработиха просто така. Явно си намериха /създадоха/ повод да избиват наред и наистина да приключат с враговете си.