47

загрижен ученик

преди 10 месеца

не - НЕ се разболях - защото носех качествена маска N95, докато калмуците боледуваха за н-ти път

46

Анонимен

преди 10 месеца

До Софиянец - "Това ще е така, докато Народното събрание не гласува промените, които вече бяха приети от Министерски съвет в закона за здравето." Четете до края ;)

45

Анонимен

преди 10 месеца

До загрижен ученик ,баща ,майка и т.н. - Май си се разболявал по-вече от 5 пъти (след като се разболяха от ковид 5 пъти някои от децата станаха много т1пи и ограничени) ,ако се съди по писанията ти :) :) :)

44

Софиянец

преди 11 месеца

Не я ли махнаха тази измислена карантина?? Не свърши ли цирка наречен Ковуд? Путин ще трябва да се активизира пак ..В цял свят забравиха тук пак изпълзяха вампирите да ни " плашат'? Ние не сме гарги все пак

43

Анонимен

преди 11 месеца

При такива вируси има два големи развъдника на вируси - градския транспорт, както и училища и детски градини.

42

Ха,ха

преди 11 месеца

В Англия никой не се и нитересувам дали си болен от Ковид и колко ще се заразят . Така или иначе всички пак ще си го изкараме по реда - една седмица по рано или по късно , както сезонния вирус:))

41

Анонимен

преди 11 месеца

някакъв загрижен трррол се е иззцвъкал долу 4 пъти

40

Анонимен

преди 11 месеца

Само хаос донесе това правителство. Титаничен хаос.

39

Ученик

преди 11 месеца

Теглихме чоп, извадих късата клечка, сега трябва да намеря от кой да се заразя за да не правим контролно.

38

И какви

преди 11 месеца

Ще са промените? Да задължат тестване и боц боц? Или не разбирам правилно посланието?! Дг.д -те! Няма да стане тоя път! Ми и ки!

37

Анонимен

преди 11 месеца

Бялата мафия няма наяждане

36

Анонимен

преди 11 месеца

До 40 Супер ама някой болести са вирошентни с дни, преди първите симптоми .

35

Striker

преди 11 месеца

Глупаво е целият клас. Но болен ли си, на даскало или градина изобщо не трябва да се ходи.

34

загрижен ученик

преди 11 месеца

след като се разболяха от ковид 5 пъти някои от децата станаха много т1пи и ограничени, а преди не бяха такива - примерно аз питам Пенчо - колко е 2 по 2 той ми вика 8, или питам Мимето-ще ми дадеш ли един химикал да запиша задачата, че моят свърши, тя ми отговаря - нямам чадър. и все такива примери - аз се опитвам да се пазя да не се заразя - нося си маска есента и зимата, не се вра в тълпите, щото има много кашлящи съученици и учителя ги връща вкъщи

33

Реална опасност

преди 11 месеца

Напълно възможно е деца със слаба имунна система и придружаващи заболявания, ако се заразяват с Ковид вируси могат да се разболеят много тежко и да умрат заради неспазване на елементарни мерки.

32

Минчо Кобургов

преди 11 месеца

Царя каза чиповете на българите са повредени. Децата и без това са тъпотии и затъпели. Така че никаква роля е играе карантината и ваксините, които са си просто необходимост в едно съвременно и модерно общество.

31

загрижен учител

преди 11 месеца

Всичко е много правилно.трябва да се намали тая заболеваемост защото ясно се вижда в клас че някои от заразените деца с Ковид като се върнат на училище и имат когнитивни проблеми.не съм лекар но наистина нещо не е наред с мозъка им най общо казано. Аз си нося вече маската в клас.

30

загрижен БАЩА

преди 11 месеца

съгласен съм с другите загрижени родители - който иска да си заразява децата с ковид да ги праща в някое гето да хайманят и да градят стаден имунитет - писна ми детето да носи вируси от училище и да боледува по 6 пъти в годината - па да не съм банкомат да спонсорирам фармамафията - ще ви се не види и безобразниците - като не искаш да спазваш правила - шапката, гащята и хващай гората

29

Измамааа!!!!!

преди 11 месеца

Няма да се размине възмездието, нямааа....

28

загрижена майка

преди 11 месеца

Правилно! Да въведат контрол на вирусните инфекции в училищата и градините. Като трябва маски като трябва проветряване и пречисване на въздуха от вируси. Децата заслужават бъдеще!