99

Анонимен

преди 8 месеца

току-що прочетох устава на хамас, еми ужас е. ще ви споделя само няколко части: в името на алах милостивия и състрадателния. създаваме тази група за включване към всички други джихадистки бойци, които са умрели на тази земя още от времето, когато пророкът мохамед завладя тези земи за исляма..израел се издигна и ще стои докато ние, джихад от палестина, го унищожим както унищожихме и всички преди него, за да бъде тази земя само за мюсюлмани.тия управляват газа от 2007, после що избили християните

98

КМ24

преди 8 месеца

Това вече се казва Трета Световна Война

97

Анонимен

преди 8 месеца

До Мама МиаНе е вярно, чети Корана отново, има превод на Български. Там четох следното: Бог казва " Вярващ е само онзи който вярва, че няма друг бог освен мен и да вярва че не съм раждан и не раждам и, нямам деца и да вярва във всички мои пратеници от Аврам до Мохамед и посланията и писанията ми до тях и онзи който прави добро и не стори никому зло" и в друг текст казва " Вършете джихад- в превод вършете добро със старание и с търпене към трудностите и воювайте само с който ви напада".

96

Мама Миа

преди 8 месеца

До Анонименв корана пише даже,че е трябва да убиват друговерците и неверниците.иначе казано,ислям или смърт!

95

Ункъл Сам Дедо Иван

преди 8 месеца

Сетих се. То и договорът АНОНИМЕН И ПОДПИСАН САМО ОТ ЕДНАТА СТРАНА!

94

Ункъл Сам Дедо Иван

преди 8 месеца

Анонимния, я го дай тоя договор да го видим. Ха ха хихи. Ако е имало такъв договор да са го показали още преди 70 години. Няма договор, няма нищо. Пропаганда, че евреина си бил платил за нещо и то справедливо. Дай договорът. Израел да покаже договорът.

93

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите след 2та Световна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в кибуци и РАЙ. Световната Здравна Организация, Европа, Израел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. Хамас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на Израел ! Русия, Иран и Китай снабдиха джихадистите с оръжия ! Бог наказва въвлечените в този тероризъм !

92

ужас

преди 8 месеца

Прави ми впечатление, че хората които са неуспешни в живота, често защитават екстремисти и радикали под предтекст, че по-големите ги смазвали. Реално Палестина е гето, благодарение на палестинците, не на Израел.

91

ясно като 2+2

преди 8 месеца

мюслите ченгенемангали са зверове и ще бъдат унищожени до крак

90

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 10..дори и това да е...с автомати ли са били там...

89

Анонимен

преди 8 месеца

Само дето това не е МУЗИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ, както ни втълпяват ми си рките, а наркоманско рейв сборище.

88

Анонимен

преди 8 месеца

ИзСраел = Нацистка Германия. Ивицата Газа = Варшавското гето от ВСВ! Мислят си, че като пускат филмчета за Холокоста хората няма да видят истината за Палестина.

87

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 97..и тези 260 човека убити на фестивала...каква вина имат...или тези извадени от къщите и избити жени ...деца...старци....нали религията им забранява да нараняват тези изброените...това не трябва да се защитава..

86

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 98ти да отидеш там преди тях....ти си някакво жалко подобие на човек...Да се бият военни срещу военни...да...но да избиваш мирно население...терористи...и ти си такъв долна...................................................

85

Анонимен

преди 8 месеца

Израел ще бъде унищожен. И евреите ги чакат много много тежки времена, не само в Близкия Изток, но навсякъде по света. И това време е много близо. По-близо отколкото си мислите.

84

Анонимен

преди 8 месеца

тия които говорят с реч на омразата към палестинския народ задавате ли си въпроса ако някакви заселници ви вземат имота и се набутат в него и ви пратят на камп на палатка как ще се чувствате лично вие?

83

Анонимен

преди 8 месеца

Религията превръща хората в животни.

82

Анонимен

преди 8 месеца

През 2014 г., в продължение на 50 дни, Израел уби повече от 2100 палестинци, включително 1462 цивилни граждани и близо 500 деца. По време на нападението, наречено от израелците операция "Защитно острие", около 11 000 палестинци бяха ранени, 20 000 домове бяха разрушени, а половин милион души бяха разселени.

81

Анонимен

преди 8 месеца

Израел е започнал четири продължителни военни нападения срещу Газа: през 2008 г., 2012 г., 2014 г. и 2021 г. Хиляди палестинци са убити, включително много деца, и десетки хиляди домове, училища и административни сгради са разрушени.Възстановяването е почти невъзможно, тъй като обсадата не позволява на строителните материали, като стомана и цимент, да достигнат до Газа. При нападението през 2008 г. бяха използвани забранени от международната общност оръжия, като например фосфорен газ.

80

До 43

преди 8 месеца

Те са си накупили вече имоти. Не ги мисли :)