88

гост

преди 8 месеца

който напада чужда територия и държава да не си мисли, че ще го галят с перо....

87

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите след 2та Световна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в кибуци и РАЙ. Световната Здравна Организация, Европа, Израел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. Хамас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на Израел ! Русия, Иран и Китай снабдиха джихадистите с оръжия ! Бог наказва въвлечените в този тероризъм !

86

"""не

преди 8 месеца

През 2014 г., в продължение на 50 дни, Израел уби повече от 2100 палестинци, включително 1462 цивилни граждани и близо 500 деца. По време на нападението, наречено от израелците операция "Защитно острие", около 11 000 палестинци бяха ранени, 20 000 домове бяха разрушени, а половин милион души бяха разселени.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Генерална репетиция преди голямата офанзива срещу Иран.Прострелване на личното оръжие и влизане в кондиция че демокрацията много разглези еврейските девойки и младежи.Овладяване до съвършенство бронираните и летателни средства както и стиковане взаимодействието между различните родове войски.

84

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 111 Ивицата Газа Е Хамас, тъй че няма никакво съмнение и объркване какво следва.

83

Юда

преди 8 месеца

Само така. Леш за гнусните арабески, прогонване от Газа и превръщането й в израелска територия.

82

Анонимен

преди 8 месеца

Ивицата Газа да се сърди на ХАМАС... Иш са преговаряли за спогодби и примирие, а са скроили номер на Израел.

81

Гай Баньо

преди 8 месеца

Значи в Газа има деца и е лошо че страдат! Един въпрос с неповишена трудност: а в Донецк няма ли деца които страдат вече 9 години? Ама вие подкрепяте помощта за окраина! И какви сте вие тогава? Питам и отговор не искам!

80

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 106 В едно от селата в Израел живееха 1000 души - над 100 от тях бяха изклани. Една от тях е жена на 30 години, която беше бременна. Те я убиха, отвориха корема ѝ, за да се уверят, че и бебето е умряло. Ето ги мирните нормални граждани на Газа.

79

Анонимен

преди 8 месеца

Колкото и да си плачите за палестинците, операцията за изрязване на тумора е в ход!ражда се като скакалец и умира като скакалец! Толкова е просто!

78

Анонимен

преди 8 месеца

Чета коментарите и се изумявам колко неграмотност има сред това население...научете първо историята на тези два народа и конфликта и тогава говорете кой терорист и кой не.

77

Анонимен

преди 8 месеца

Терористите Израел избиват стотици палестинци, когато палестинците отвърнат биват наричани терористи..... западно лицемерие и двуличност.

76

Гай Баньо

преди 8 месеца

Бре мааму стара! Израел използвал забранени боеприпаси! Не е добре разбира се, ама що не ревете когато зомбираните укропитеци ги използват? Или това е друго,на тях им е позволено!!

75

Анонимен

преди 8 месеца

Израел започна да прилага боеприпася с бял фосфор по ивицата Газа. Фосфорните боеприпаси са забранени на международно ниво за използване срещу граждански лица по хуманитарни причини. Но, както виждаме от примера с блокадата на Газа това не спира Израел.

74

Анонимен

преди 8 месеца

До От Никой не се заблуждава за това какви "деца" са това. Нито за "мирните" "цивилни" "граждани" на Газа.

73

От

преди 8 месеца

До тия дето ревът за палестинските деца , в нета е пълно с видеа на 7-8 годишни с автомати .При милиардите помощ няма как да гладуват . Провери колко помощ им дава глупавата Европа

72

аноним

преди 8 месеца

Преди години две наши млади момчета-шофьори на камиони-бяха обезглавени в Иран.Сега -те-иранците,заедно с Русия,са учители на сегашните убийци,не посвенили се да завържат като животни,и обезглавят малки деца и бебета-повече от 40.И някои хора -тук-не се срамуват да поддържат тия убийци????

71

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас е спонсорирана от проксита на Израел, бугимен като идил, после да може да си правят геноцид без проблем

70

Анонимен

преди 8 месеца

До 93....Като малък помня моите родители.Когато ние като деца се навеждахме и търсихме камъче за да го хвърлим ,те , нашите родители ни казваха...,,не така" ..Не е правилно..А какво виждаме в един ,,квартал"..от махалата.

69

Анонимен

преди 8 месеца

От Газа-та нищо не остана. Милков да си говори за тунели.