220

Историка

преди 4 месеца

Всичко живо бяга от Русия.

219

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

А ние тук в България къде да изпращаме русофилите? В Белене да трошат камъни може би?

218

Вячеслав Болотин

преди 6 месеца

от ГОЛЯМОТОблато има да чака умните руснаци да се завърнат

217

Анонимен

преди 6 месеца

Много посредствен форум от барни ръбъл включително надолу. До там как да е но от там надолу е много много зле. Наближавате дъното дерзайте...

216

Анонимен

преди 6 месеца

Всички национални предатели ако бъдат разстреляни в България хора няма да останат, може би трябва да им се даде втори шанс да се поправят и те ...

215

курБГ

преди 6 месеца

Всички национални предатели, не магадан, а директен разсрел на място!

214

Инж+

преди 6 месеца

И нашите путинисти да ги изпраят на "екскурзия" до Магадан!!! Да видят каква е убавиня!!!

213

Хаха

преди 6 месеца

Тези пък *** защо си мислят че са вечни ?Продължавайте в същия дух за да се види хубаво какви сте фашаги всичките

212

Анонимен

преди 6 месеца

альоша от пловдив изобщо не прилича на кремълските фашисти с картофени носове като този свиреп чиляк.

211

Нищо ново

преди 6 месеца

Под слънцето другарю Магадански, пардон Володин.Вие и Вашето обкръжение все още живеете във времето на другаря Сталин, на лагерите, на страха, на онази зла система за която човешкия живот е едно нищо.......Събудете се, 21 век сме!

210

wee

преди 6 месеца

Пичеове гледахте ли клипа в в Ю Туб, където 30 руски агресора и нашественици на чужда земя седят в окопа и си говоря и дрончето ги скива отгоре и ги направи на парчета от 1 см. Загубите са огромни на ***, но те крият от света пък и за тях човешкия живот е едно нищо.

209

Магадан

преди 6 месеца

Пуснете си Еду в Магадан на Саша Обломов.

208

Вчера капейките

преди 6 месеца

Ми надуха главата че Плейбой изгонил п.ор.но актриса че заела позиция за Палестина ... Къде било свободата на словото на запад ? В плейбой баце ?!? А днес върли привърженици на концлагерите в Русия и репресиите ! Пълни палячовци ама не смешни ами некадърни

207

Анонимен

преди 6 месеца

Бях на почивка в Магадан.

206

Анонимен

преди 6 месеца

До222. И сега съм на свободния пазар . Тока ми е по скъп от твоя. Но не съм роб на партиен активист .

205

Румен

преди 6 месеца

Магадан е предполагам затвор по задължение. В разпадащата се съветска армия в Югославия 1947-1950г/дезертьори/ Тито им предлага да станат свободни граждани на СФРЮ като се откажат от СССР паспортите. Тези които не желаят им дава безплатен билет за връщане . Имало е и такива които се връщат. Но от вагоните на гара Москва е забранено да слизат и направо за Магадан . Сталин ги приема за предатели.

204

Аспарух

преди 6 месеца

И защо ще спираме да произвеждаме ток? За да купуваме чуждият ли? Те да стават по богати,а ни по бедни. По коя заповед се случва това? И като ви поскъпне тока пак ще започнете да мрънкате. Ами вие сте си виновни. Ще плащате.

203

Самуил

преди 6 месеца

Бъркате двете неща. Примерно,ако сме към БРИКС това не значи,че трябва да се ходи в някоя от тези държави, разбира се който иска може да ги посети. Изтока имат повече ресурси. С визи пак може да се посещават държави.

202

Кибик кибиков

преди 6 месеца

Тука освен стандартната русофобска пропаганда си има и съвсем естествени причини. Доста известни руски граждани избягаха в Израел и Армения миналата година. Сега обаче вкупом те се връщат сякаш нищо не се е случило. Но г-н Володин ,по принципа куче което лае не хапе, си прави ефтин ПР на техен гръб.

201

Русия си отива

преди 6 месеца

До като руснаците се ужасяват от Сибир,китайците тихо и непрекъснато градят своите градчета!И чистят всичко наоколо,което напомня на руска постройка!На въпроса,защо не вземат на работа руснаци отговарят,че ги мързи да работят!