83

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите след 2та Световна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в кибуци и РАЙ. Световната Здравна Организация, Европа, Израел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. Хамас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на Израел ! Русия, Иран и Китай снабдиха джихадистите с оръжия ! Бог наказва въвлечените в този тероризъм !

82

Анонимен

преди 8 месеца

Днес кацна 3-ти. Вие с колко дена назад пишете? И махнете статията за изкланите деца защото се оказа фейк. Дори журналистката която я е писала си призна, а говорителите на Израел казаха, че нямат информация да е намирано такова място.

81

Анонимен

преди 8 месеца

До Интересно - Предполагам, че от складовете предназначени за справяне с проблеми в Южна Америка. Но в един момент ще се стигне до следния конфлик - Украйан или Израел. На когото и да изберат да помогнат повече, ще е огромен политически проблем.

80

нн

преди 8 месеца

Не е за вярване, израелците да нямат достатъчно боеприпаси и да чакат от САЩ? Та нали са най-елитната армия в света, къде им са боеприпасите. Нещо като че ли приказките за израелската армия и реалността не се оказаха верни. Непробиваем щит, разузнаването, арабите ги свариха по бели *** в събота. Арабите преди години с прашки, сега изстреляха 5000 ракети за нула време и продължават, нещо там се е променило и не е това което беше 1967 година.

79

Интересно,

преди 8 месеца

преди месец-два САЩ изнасяха по официални данни четвърт милион снаряди от складове в Израел, а сега от чии складове носят на Израел?

78

<><>

преди 8 месеца

Мечта ми е да видя ядрен удар ! Дай боже скоро да се случи ....по конкретно искам да видя Сармат в действие ..независико къде дали в Украйна дали САЩ дали България ...и без друго тоя изгейчен Свят се нуждае от рестарт пък и американците нали това искат да намалят населението в световен мащаб !

77

Анонимен

преди 8 месеца

Германия готви нов пакет от военна помощ за Украйна, който ще включва зенитни системи Patriot, IRIS-T и Gepard, както и танкове и боеприпаси. Това съобщи във вторник в навечерието на 16-ата среща на контактната група по отбраната на Украйна във формат "Рамщайн" в Брюксел германският министър на отбраната Борис Писториус... Джyджето просто и дърто в Кремъл да поръчва още 100 хиляди черни чували.

76

Христо Христов

преди 8 месеца

Палестинците трябва да имат оръжие да ги свалят!

75

ХХХ

преди 8 месеца

Американците въоръжиха Хамас .....сега е редно да надиплят и евреите с оръжие ...нали всичко е с цел постигане на мир и разбирателство нали ....Хамас ако удряха с руски ракети целия Свят щеше да чуе по мегафон ! Нооо от цялата тази дандания печелят САЩ , а Зеленски се изпуска от ревност !

74

боби

преди 8 месеца

Защо до сега никъде не казаха с какви ракети Хамас атакува Израел ? Ако бяха Руски , Китайски , Ирански , Корейски , щяха да да ни проглушат ушите от вой !

73

Анонимен

преди 8 месеца

Бой по руските проксита от Хамас. Русня, при Авдиевка прибрахте ли си избитите оркс или ги оставихте на гарваните??

72

Анонимен

преди 8 месеца

Никога не съм виждала въздушни удари като този път... така ще казват и едни други... така де.

71

Айде бе

преди 8 месеца

Как така кацнал в Израел ? Ами той се е объркал нещо , не трябваше ли да кацне в Украйна ?

70

Анонимен

преди 8 месеца

Времето когато Украйна обираше цялото внимание (и оръжия) приключи.

69

тъп съм

преди 8 месеца

Явно хич не разбирам. Когато 60% населението в Косово се самоопределя по определен начин и иска независимост - демократично. Когато 80% в Нагорни - не е демократично. Когато 95% в Газа - не е демократично.Крим, Донецк и там разните не ги коментираме с техните референдуми.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Дано да е дим от катастрофата на самолета , тази снимка!

67

Анонимен

преди 8 месеца

Абе момчета, каквото и да си говорим в коментарите - Хамас сгафи много яко и сега просто ще заличат Газа от лицето на земята. Айде, Израел, пуцай куме!

66

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 77 "предимно цивилни" Как така "предимно" цивилни? А "останалите" какви са в тези сгради?

65

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ помага на своите съюзници. Абе какво стана с отношенията на Русия и Армения?

64

Анонимен

преди 8 месеца

Русия се нацццра от безсилие. Ахахахаха