134

курБГ

преди 6 месеца

Тъй ама не съвсем!В момента играта въобще не е това което Ви дезинформират тотално всички медии!Целта е да съкратят зомбитата по рождение (като теб) и сигурност ще го постигнат!ХАУ!

133

курБГ

преди 6 месеца

Не си чук, а обикновено зомби, при това по рождение!

132

Професор Сърпов

преди 6 месеца

Той колегата по рождение си е чукнат по главата.

131

Фридман

преди 7 месеца

До гостодебил. грешиш милий, вече тръгвам

130

Пълен фейк

преди 7 месеца

Всякъкви чуковци и пироновци от 20г. се изказват неподготвени ,лъжат мажат и се правят на спец по всичко. Всички медии тука показват какви гадове са палестинците и колко невинни са евреите.Така е и в САЩ и ЕС.Обаче днес по кабелната и нета се хващат и ислямските медии.А те вкупом предават точно обратното. Тази война братя българи не е наша и ако се правим на по католици от папата,само да напомня че у нас има поне 1 милион мюсюлмани и не всеки е като Юксел Кадриев!

129

гост

преди 7 месеца

в Израел има много руснаци, които със сигурност няма да се върнат в Русия!

128

Две забележки

преди 7 месеца

Самият чуков,руски агент да каже нещо против Русия...значи и той вижда накъде отива Русия,в киреча. И кога ще поеме вината натаняху,че изостави Украйна за да има добри отношения с Путин. А путин отново излъга. Извод...няма по голям лъжец от Путин.но и мерзавец, който съсипа живота на милиони. Пример...освобождава Донбас и вместо 5.5 милиона души сега там са под 2,5 милиона. А тези които са там,много живеят в кучешки условия, осигурени от освободители им Путин.

127

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите след 2та Световна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в кибуци и РАЙ. Световната Здравна Организация, Европа, Израел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. Хамас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на Израел ! Русия, Иран и Китай снабдиха джихадистите с оръжия ! Бог наказва въвлечените в този тероризъм !

126

Анонимен

преди 7 месеца

Значи..преди малко гледах клип как се обучават бойчетата на Хамас. Направи ми впечатление, че картечарите бяха с чисто нови ПК..А че рушлямистан има пръст в тая работа, и на малките дечкори стана ясно вече. Само русоподлогите ще отричат до последно, надявайки се "Аврора " да даде залп откъмто Пънча.. и тогава да ни е д.*** яко..кой за в Белене, кой за Слънчев бряг..ще ливи се, а..ще ви се, ама няма никакъв шанс вече..

125

Анонимен

преди 7 месеца

И твоят пръст е някъде Чуков! Нищо чудно и да го оближеш след това!!

124

илюминат - ренегат

преди 7 месеца

А бе Чуков някой да не те е чукнал по главата?!?Не Русия а САЩ имат "пръст" в тази месомелачка в ивицата ГАЗА.

123

Анонимен

преди 7 месеца

А някой изобщо съмнява ли се, че Русия има пръст? Тя стои зад всички размирици и войни в последните години. Но както клати лодката, напът е съвсем да изпадне от нея, за радост на нормалните хора.

122

Анонимен

преди 7 месеца

До Гнусно племе - абе едно и също копи-пействаш по различни статии. По колко ти плащат? И втори въпрос - собствени мисли в главицата си нямаш ли?

121

До Авдеевка

преди 7 месеца

Къв Кобзон бе? Той е умрял преди десетина години.

120

Анонимен

преди 7 месеца

Иран и хамас обслужват интересите на нацистката империя Руска федерация! С тази война се отвлича внимание от терора, който РФ осъществява над Украйна. Затова е важно да се преоцени обстановката и да се даде на Украйна всякакви оръжия за да унищожи руската армия на своя земя! От тук гражданите на РФ трябва да се справят с Путин и всички членове на тази имперска и нацистка политическа каста! Хамс = Русия

119

Авдеевка

преди 7 месеца

820 руски терористи за вчерашния ден са присъствали на концерта на Кобзон, а това е двойно повече от обичайното отчитаното от украинците ниво от много време насам... Дай боже всеки ден да е такъв!

118

СърпоЧуковскиИдиоте

преди 7 месеца

Ски го кви ги лафи: Слава Богу в България не сме допускали такива ексцесии, за разлика от Лондон, където палестинци искат да превземат посолството на Израел.Нашите служби добре си вършат работата, техният поглед е много вперен в тези общности" Тозианаленкапут директно насъсква евентуално живеещите у нас палестинци да атакуват израелското посолство, синагогите и БГ семейства където има евреи. Сурпо !уковскиИдиоте ър на ичка си айна

117

Хм

преди 7 месеца

Има вероятност оръжията да са от дарените на Украина. Но това няма кой да го провери.

116

A

преди 7 месеца

Навсякъде пишат: " Мосад проспа подготовката" Сигурно Путин приспивни песнички е пял на Мосад.

115

Анонимен

преди 7 месеца

"Арабистът е убеден, че Русия има пръст в атаките срещу Израел." и "И подчерта ролята на САЩ: "Русия и Китай тук също не играят." Как така Русия хем не играе там ,хем има пръст в атаките срещу Израел ???