134

Бог ще въздаде

преди 7 месеца

Това е фалшивия мир на ислямските терористични групировки като Палестинска, които само лъжат и сключват ООН про-терористични договори за мир само за да окупират и ограбят парчета от 1! малка земя на Израел, но ислямистите постоянно нарушават с терористични атаки, хиляди ракети подкупени протести с фалшива пропаганда с клевети и в медии и ООН, противозаконна военна инвазия, нелегална ислямска окупация дори на светите места на Израел, масови кланета дори на еврейски деца, терор идр.дяволски дел

133

Правда

преди 7 месеца

Ислямските терористични групи като Хамас, Джихад Ислямска държава Хизбула и др.обединени в престъпната ислямска арабска организация "Палестинска автономия" доказаха за пореден път че са управлявани от дявола нечестиви врагове на Бог и престъпници срещу човечеството, продали се за милионите подкупи на безбожните нации с ислямски и комунистически терористични режими да вършат дяволски дела срещу Божия народ и земя Израел. И всичките про-палестинци са про-терористи съучастници в зверските им дела

132

Анонимен

преди 7 месеца

Мейд ин Мосад, баце

131

Къде са снимките?

преди 7 месеца

До Алекс Къде мога да намеря снимки на убитите деца? Търсих навсякъде из нета и не намирам нищо.

130

?

преди 8 месеца

Защо само 40, а не 400000?

129

Рамбооо

преди 8 месеца

За такива убийства трябва да се вдигнат 10 бойни самолета и да бомбандират гнездото на Хамас

128

Анонимен

преди 8 месеца

България обича евреите. Винаги е било така. Никога не сме ги гонили, никога избивали ...

127

Алекс

преди 8 месеца

Вече е ясно.Зверовете от "Хамас" ще бъдат ликвидирани безпощадно.Убийствата на деца и бебета премахва всякакви ограничения пред израелската военна мощ.

126

анонимен

преди 8 месеца

Що за из- род трябва да си, че да посегнеш на деца?! Не забравяйте, че Европа е пълна с такива ислямски ка- ти- ли и нищо добро не ни чака!

125

Анонимен

преди 8 месеца

Това са варвари! Друго обяснение няма.

124

Н

преди 8 месеца

Ама и Арабите, пуснете ги тия хора от ивицата Газа да се преселят в по-спокойни региони, държат ги там като заложници. Това, че самите араби, поради племенни и религиозни различия не могат да се дишат е отделен въпрос. Както е казал тов.Сухов - Восток, дело тенкое.

123

Пффф

преди 8 месеца

Никакви конспирации не харесвам. Ама..хайде натрупали оръжие, успели да разбият оградата, няхлули, макар и всичко да изглежда нереално...Ама тия хора на тоя фестивал всички твърдят, че ужаса за тях бил между 3 и 5 часа. Е....израелската армия не може да се задейства за три часа ли. Че те при сериозно нападение,от сериозна държава, тогава са трупове. Да не говорим, че са една шепа народ на минимум теретория. Това не я Украъна с огромната са територия. Нещо тъмно има........

122

Анонимен

преди 8 месеца

Аз не знам, кой е изненадан, от това което се случва. Аз съм разговарял с палестинец преди години - този само като чуеше за Израел и евреи - полудяваше. Това взривоопасно кълбо - ивицата Газа , трябваше да се смали. Арабите в Палестина трябваше да се преселят някъде при съседите им Египет, Йордания, Ливан. Как ще държиш хора в гъсто населена ивица под пълна окупация , в нищета и те да не реагират.

121

Анонимен

преди 8 месеца

Има видеота от центъра на Газа, от тази сутрин. Тоест вече несъществуващия център. Арабите настъпиха грешната мотика и тепърва ще има да плащат.

120

Анонимен

преди 8 месеца

Братът на Бениамин Натаняху се казва Йонатан. Бил е командир на Сейерет Маткал, най-елитната ударна част в разузнаването. Единственият загинал през 1976г. в митичната операция Ентебе, в която Израел прави нещо изключително на летището в Уганда и освобождава самолет със заложници, летящ от Атина за Париж, който палестински терористи отвличат. Израелците избиват всички терористи, 160 угандийски войници и 12 самолета Миг 15 на *** Амин.

119

Анонимен

преди 8 месеца

Убитите бебета в чувала ли са? Доста ще да са. Тежко му е на човека.

118

Анонимен

преди 8 месеца

Ужас!!!

117

pl89

преди 8 месеца

Какво става в този свят? Каква е тази жестокост? Никой народ не заслужава това през което минават израелците в момента

116

Анонимен

преди 8 месеца

ХАМАС правеха това и в Сирия, но тогава ги наричахте борци за демокрация.

115

Бен Гурион

преди 8 месеца

След сухоземната операция в Газа на израелската армия повече няма да съществува физически такова нещо като Хамас в Газа.