5

Тъжната истина

преди 8 месеца

Една по една си отиват от този свят селските бабички, които все още отглеждат истински плодове и зеленчуци в дворовете си. Затова стават все по-малко младите хора, които са опитвали бабина продукция и знаят за какво става въпрос.

4

НеАнонимен

преди 8 месеца

Ще унищожават пазарите, ясно.

3

Анонимен

преди 8 месеца

На никой в тая държава не му пука за безопасност на храните, иначе нямаше да ядем тия отрови. Нищо не се изследва.

2

Емигрант

преди 8 месеца

Малее, до къде стигна наглостта на корупцията ? Българинът е смятан не от Европа за втора ръка човек, а вече за трета от собствената си власт ! Хранят го с ИМИТИРАЩИ хранителни продукти, не наказват производителите на МЕНТЕ ХРАНИ, а сега го баламосват, че ще го пазят от лоша храна ХА ХА ХА, вярвате ли им бе племе стадно ? Вместо да подкрепяте онези кюмюрджии защо сега не излезете на площада да си защитите ЖИВОТА и ХРАНАТА бе ?

1

Скромно мнение

преди 8 месеца

Наредба 26 от 2010г. която регламентира фермерските пазари изисква фермерите да имат малки предприятия със същите изисквания като големите, съгласно Европейските регламенти.Само млекоматите отговарят на тези изисквания и подлежат на контрол.Как да отговарят на изискванията млечни и животински продукти на пазара без хладилник и без документи за произход и годност.Това не са магданоз и лук.