14

Анонимен

преди 6 месеца

Новият напън на Бимбо.

13

... от предишния си

преди 6 месеца

брак и се държал с тях много грубо. Затова, щом завършила гимназия тя приела предложението за брак с по-възрастен мъж, който живеел сам в собствено жилище. Поставила условие да вземе със себе си своята по-голяма сестра, която е с леко забавено умствено развитие (виждали сме я да идва да помага в почистването на онова заведение). Оказало се, че мъжът е алкохолик и щом пийне, налита на бой без причина. Но не гони балдъзата си, нито жена си, от която вече има дете. Затова тя търпи, няма къде да иде

12

Анонимен

преди 6 месеца

До Домашен Паразитизъм /12/ И аз многократно си задавах този въпрос, докато не попаднах на женица, която рабтеше в едно заведение. Беше любезно, скромно, хубавичко момиче, но един ден я видяхме посърнала и с променена физиономия. Оказа се, че при побой нейният съпруг й избил 8 зъба. Всеки я питаше защо търпи. Тя обясни, че не помни починалия си баща. Майка й се омъжила повторно за човек, който непрекъснато натяквал, че не му е приятно задето тя е довела със себе си два деца от предишния ...

11

Анонимен

преди 6 месеца

Много посредствено и фалшиво. Колко усилия, за да каже, че някаква жена харесвала секса с някакъв мъж и си казала карай да върви! Което е безкрайно съмнително и самохвално, понеже е писано и поръчано от мъж.

10

Домашен Паразитизъм

преди 6 месеца

Ако някоя се чувства жертва на "домашно насилие", защо продължава да живее в жилището на "насилника" и да яде от заплатата му?!

9

Анонимен

преди 6 месеца

Това халал ли е? За един познат питам.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Разказ - лична драма - еротика , за другия път - домашно.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Това е девизът на всички евроатлантици, срещнали украинци !

6

Анонимен

преди 6 месеца

Нито една повече? ХАХАХХАХА. Сега ли се се сетихте? Смях

5

Гьотверен!

преди 6 месеца

Чакай, чакай, дур малко! Франция нали ратифицира Истанбулската конвенция? Такива неща там вече ге се случват!

4

змей

преди 6 месеца

"Аз съм мъжа на живота ти!" - думите, които мечтае всеки русофил, когато се качи в кабината при турския тираджия.

3

Lina

преди 6 месеца

Френско кино се гледа със специална подготовка. Защото е като настинката - покосява неочаквано и по същия начин свършва. :)

2

Анонимен

преди 6 месеца

Понякога животът е по-интересен, труден и увлекателен от книги или филми.

1

Нямаше да е лошо

преди 6 месеца

ако бяха обърнали внимание и на друг типичен сценарий на домашно насилие - когато майката малтретира децата си, защото иска да доминира съзнанието и действията им. Естествено, всичко е от любов, както тук е написано.