50

Голяма Грешка

преди 7 месеца

Вместо 2те кули на Световния Търговски Център е трябвало да сринат бараката на Световната Болна Организация, пълна сЕМБИСИЛИ

49

Анонимен

преди 7 месеца

русия, иран и китай ЗАТЪПЯХА и УМИРАТ

48

Анонимен

преди 7 месеца

20 хиляди концлагеристи от Газа отиват на работа в заводите на Избрания народ(пак наци) и вечерта се връщат обратно в концлагера. Прилича пак на нещо. Човекът обича да копира успешни проекти.

47

Боби

преди 7 месеца

До Ко? Израел позволява на 20000 палестинци да работят в Израел В Газа живеят между 2,2 до 2,4 милиона палестинци това колко процента са от населението(средна възраст под 40 години)

46

Малко за политика

преди 7 месеца

До Ко?: Египет не го оправдавам, ама и Израел също. Израелците държат два милиона палестинци в ивицата Газа на командно дишане. Всяка сутрин пускат няколко хиляди да отидат на работа в Израел, но вечерта трябва да се приберат. Дават на палестинската администрация някакви пари за да преживяват и дотам. И затова ивицата Газа е като бомба със закъснител.

45

Зърнени конвои къде?

преди 7 месеца

До Black Sea: За тези (като теб), които не са разбрали, само 7% от зърното, изнесено от Украйна презминалата година е отишло за бедните африкански държави. Русия е най-големият световен износител на пшеница. Докато Русия изнася, светът спокойно може да мине и без украинският износ. А Русия три пъти удължава срока на споразумението, като все напомняше на западняците че очаква да спрат да пречат на руският износ (което беще част от споразумението). Нищо подобно те не направиха. Е, дотук

44

Ко?

преди 7 месеца

До Боби "Без препитание - един огромен затвор организиран сещате се от кой?" Израел поволява на палестинците от иваицата Газа да работят и учт в Израел. Египет, който също има обща граница с ивицата Газа, не пуска и пиле де прехвръкне официално оттам, камо ли да ги пуска да работят там. Та?

43

Анонимен

преди 7 месеца

Ако има тероризъм, то има тогава тероризъм и от двете страни. Но тероризмът от евреите към палестинците е многократно по-голям, с най-съвременни оръжия срещу население. Всеки отмъщава за предишния тероризъм на другия. Палестинците са много по-слаби и са много по-пострадали, затова имат нужда от време за възстановяване от предишния удар върху тях, затова не могат да отговорят веднага, както евреите. Лъжливото впечатление, че палестинците са започнали се дължи на по-големите щети върху тях.

42

Black Sea

преди 7 месеца

Световната здравна организация нещо мълчеше когато Русия спря зърнените конвои, голяма част отиващи за Африка. Сега обаче видите ли, отворете път към Газа. Този шеф-марксист на СЗО нещо се и обркАл. Арабските ракети не бяха по военни цели, а по цивилни. Разстреляните младежи от фестивала не са фейк. Нали искаха джихад Хамас и арабите. На път са да си го получат. Апропо има решение. Египет отваря границите с Газа и населението му се увеличава с 2 милиона души.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Еврейското нападение над Газа прилича на наказателното разрушаване на Варшава от Германия заради Варшавското въстание. Това е престъпление срещу човечеството, планиран геноцид над общи маси хора.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите наказват 2,5 милиона народ, точно както Германия наказваше 6 милиона евреи. Обучението от германците се прилага.

39

Боби

преди 7 месеца

Да погледнем картата 40км на 7км е реално размера на Ивицата Газа(Град София 24*16км) - Там живеят над 2 милиона човека. 5000+ човека на квадратен километър. Без индустрия, Без препитание - един огромен затвор организиран сещате се от кой? И там няма да се появят Радикали? Предполагам че Израел отново ще потуши конфликта с цената на много жертви, но това само ще доведе до още по-голяма радикализация на местното население. И трагедията ще се повтори и потрети.

38

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 37 В Газа няма "невинни" а само терористи и помагачи на терористи. Ако искат могат да докажат обратното, като започнат да предават на границата терористите от Хамас. Така ще си извоюват името на "невинни" граждани, а не на помагачи на Хамас

37

Анонимен

преди 7 месеца

Хуманитарен коридор добре, но няма ли да осъдят действията на Израел, че така жестоко и нехуманно са блокирали невинни хора и са ги оставили без елементарни ресурси за живот? Или ще си мълчат по тоя въпрос? В момента Израел се възползва от ситуацията и действа така, че да избие и малкото останало население на Палестина. Няма ли да има реакция срещу този геноцид?

36

Анонимен

преди 7 месеца

Израел трябва да основе програмата "терористи - срещу храни". За всеки предаден терорист от Хамас, по един камион със жито. Десетки хиляди камиони с храна за палестинците в Газа!

35

Анонимен

преди 7 месеца

Коридор - определено да, но не към, а от Газа. И в посока Европа, дето толкова си ги обича и финансира тия газнански борци за свобода, хак да и е.

34

ШиЗиО :

преди 7 месеца

"И кромид експерименталки ще дарим,естествено от хуманитарни подбуди..."

33

Анонимен

преди 7 месеца

180 хиляди са останали на улицата заради бомбардировките на израел по жилищни сгради за 2 дни. И Хитлер би завидял на това нещо.

32

Анонимен

преди 7 месеца

хуманитарен коридор за кои? говорителят на IDF тази сутрин каза "всички които се намират в Газа да напуснат в посока Египет докато имат възможност"

31

Израел

преди 7 месеца

Ще им дадем ракетен коридор.