139

М'глата

преди 8 месеца

Я умниците да попрочетат,как е създаден Израел и кога!

138

Ооооо, да

преди 8 месеца

ЗА ИДИОТИТЕкоитоПОДПОМАГАТ Хамас и другитеОЛИГОФРЕНИ, намесени в атаките срещу Израел ТЕКАТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ ОТ ЖАЛКОТО ИМ БИТИЕ

137

Бай Дрън

преди 8 месеца

Е че той Боян Чуков никога не е крил това. Напротив, гордее се. Те затова го и търсят по медиите, да даде експертно мнение относно разузнаването. Това, че предадоха нашите разузнавачи преди годи и днес искат да продадат и военните ни разузнавачи, главно в Близкия изток, е предателство на тия, които приеха тия закони! Дано не предсдат и военното разузнаване, защото точно сега, покрай конфликта в Израел, то ще играе огромна роля!

136

Пламен Иванов

преди 8 месеца

Принадлежността на Боян Чуков към бившата Държавна сигурност е установена от Комисията по досиетата през април 2007 г. при проверката на кандидатите за евродепутати. Бившият офицер от Първо главно управление на ДС (ПГУ) е кандидат за член на Европейския парламент от листата на БСП.ДосиеПрез 1981 г. Боян Чуков става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва.От октомври 1984 г. е изведен в задгранична резидентДокато пускат такива хора по телевизията ще сме така!

135

Анонимен

преди 8 месеца

Бате, нападат ти държавата, ти я управляваш, какво ще направиш. На война, като на война. А и, кога са жалили младите, ако не си чел, поне филми си гледал.

134

До Държавника

преди 8 месеца

Ако под държавник разбираш да праща насилствено потъпквайки вясякакви закони, чрез еврейските си милиции, млади невинни момчета на фронта за пушечно месо, то да, начи Зеления е голям държавник

133

Анонимен

преди 8 месеца

По добре украинец, отколкото българин. Най жалкия народ сме ние

132

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя, дето му викате "наркомана" е по мъж и по държавник от всеки днешен българин. Ялово племе, ей

131

Анонимен

преди 8 месеца

Заривайте Палестина и никаква жал

130

Анонимен

преди 8 месеца

Смело ще предположа, че тази атака е замислена и организирани от самите Евреи, за да разчистят брутално ивицата Газа. А проникналите палестинци в Израел са наемници. Жертвите? Ще питате вие. А нищо, само евтин разходен материал. Както винаги, целта оправдава средствата.

129

Анонимен

преди 8 месеца

На арабите им е ясно че като фалира САЩ ще се разпадне и парите за Израел ще спрат . Арабите знаят че тогава ще дойде тяхното време и затова не признават Израел . Ако имаше изравнени военно технически възможности Газа и западния бряг щяха да се слеят и евреите щяха да седнат на масата за преговори . САЩ не позволява това да се случи и след време арабите ще си го върнат . Затова арабите не признават Израел . Като фалира и се разпадне САЩ ще дойде тяхното време.

128

Анонимен

преди 8 месеца

До проект Уруина Закрива се проект Русия.

127

проект Уруина

преди 8 месеца

се закрива явно!

126

Анонимен

преди 8 месеца

В Торонто, в Берлин, в НюЙорк има демонстрации в подкрепа на палестинската кауза.

125

gogo

преди 8 месеца

българия на всяка манджа мерудия! какво ни интересува израел?!? нито сме съседи, нито сме на 1н континент! да се бият/взривяват, абе каквото искат да правят...

124

Анонимен

преди 8 месеца

Ако САЩ преустановят подкрепата за Украйна, наркомана ще извади на бял свят компроматите за Байдън и сина му, дори да го обият, компроматите пак ще излязат на бял свят и тогава ще стане интересно. А засега, всичко си продължава както си беше - до последния укронацист.

123

Анонимен

преди 8 месеца

Наркомана започна да мобилизира и инвалиди.

122

Анонимен

преди 8 месеца

Докато има и само една ръка, и само един крак, и на инвалидна количка, украинецът винаги ще хване пушка и ще се бие срещу руските агресори. Слава на Украйна, слава на героите!

121

Анонимен

преди 8 месеца

Опитвам се да изкарат палестинците филистимци, а те са истинските наследници на юдеите, за разлика от самонастанилите се в Палестина хазарските орди , които не са никакви семити.

120

Анонимен

преди 8 месеца

"Докато украинеца има и една пушка в ръка, Могучая не може да продължи. Единствената надежда за "велика победа" е украинците да останат без оръжие. Въобще". - | - Споко, няма да остане без оръжия, западът все ще намери да им дава някакви оръжия. Специалната военна операция ще продължи до последния укронацист.