49

Alo

преди 7 месеца

Изводите са много и на първо място, че от няма смисъл от финансови и материални поощрения за бременност и раждане. В Газа, която я дават за пример раждат постоянно, въпреки че са гладни, страдащи и без вода и ток

48

Някой

преди 7 месеца

Тоз какво иска? Да заселим в България мигранти. Имало надежда,биле се заселили 40 600.Да дават стимули за раждаемост както през живковото време.Хамас искат да освободят Палестина защото евреите са натикани там от англичаните.Това,че по библейско време там са живели евреите сега не е от значение защото Бог ги наказа да нямат държава задето разпънаха Исус Христос.

47

Бай Дрън

преди 7 месеца

Ами по-добре е,Гога, Русия ще те освободи от мъките, тагарев ше ти помогне :)

46

Гогата

преди 7 месеца

Мислех да бягам в Русия, но сложна е работа. Не е ли по-добре да изчакам Русия да ме освободи?

45

Анонимен

преди 7 месеца

То по роднински маи шефа ви сее престарал.Ми сложете се до девето коляно

44

Анонимен

преди 7 месеца

Пък толкова любов да въртите е жива ли от пилона да ги правите кметици и съветници.Срамота п.п

43

Анонимен

преди 7 месеца

Божков живот си живее като патрон.Нито му направихте нещо нито ви интересува само лъжете хората земете махнете тия жени че една с една не става едната с пет брака другата и тя.Разврат в държавата ли ще правим

42

Ех

преди 7 месеца

Само да не станем като Великобритания който се чудят как да се оправят с мигранти на помощи и никаква полза от тях

41

Българин

преди 7 месеца

Все пак никой да не забравя,че българите също сме били мигранти. В тази връзка,груба грешка на България,заради руснаците и подмазването ни, бе да изгоним украйнците. Повечето бяха млади хора,с деца...а ние се отнесохме зле и не им дадохме възможност да останат тук. И за разлика от руските заселници, зеленски нямаше да ги освобождава.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Ивицата Газа си е една София направо.

39

Анонимен

преди 7 месеца

"Това е повече от един град, но има лъч светлина. Той е в миграцията" Баси колко съм наивен да мисля, че единственият начин да се запази българският народ е българите да правят деца. Явно вноса на не-българи щял да спаси България... по някакъв начин. Имаме свлетли лъчи от Франция, Германия, Англия и други европейски държави, където ежедневните палежи хвърлят яко светлина.

38

Дончев

преди 7 месеца

До Иван Анисий : Заминавай в Русия. Там вече цъфти преклонението към пикливия ти социализъм.

37

Георги Илиев Митев

преди 7 месеца

Пришълците са изключително полезни за подобряване на расата ни . Трябва и още реклама , за да видят и разберат , че са винаги добре дошли в Република България и да се усетят , че управляващите ни показно ни репресират , унижават и ни въвличат в корупционните им сделки, схеми и практики тези , които сме с нулеви доходи и най-бедните безработни .

36

а бре,доценте

преди 7 месеца

Много напоително приказваш и за света и ивицата Газа,а някак между другото ги изсипа тия 40,000 пристигнали!Не се стеснявай срамежливо,ами обясни по-подробно от къде са тези хора!?

35

Иван Анисий :

преди 7 месеца

През лошия соц 9 млн българи :) През красивата цветна демокрация - 6 млн.Въпросче,риторично:Колко години демокрация още са необходими,за пълното изчезване на българския народ?!?!?!?

34

Анонимен

преди 7 месеца

Не завиждайте на Куба,че само ако знаете какъв сифилис върлува там!?

33

:)))

преди 7 месеца

До ЦРУ Вие може и азбуката да не знаете,проблема си е ваш!

32

Бах мама му.

преди 7 месеца

До Анонимен 34 И Кубинците живеят с 20 долара заплата от години, но не се предават.Бил остров но свободата....А мажеше да бъдат перлата на Карибите .Комунисти с 20 долара в джоба.Да" живее" Фидел Кастро. Бащата на мизерията.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Факт е, че от 9 млн. станахме 6 млн., и то с раждаемостта на избирателите. Един град хора сме.

30

ФСБ

преди 7 месеца

Говорите, че раждаемостта била недостатъчна... това е цинично на фона на претъпканите детски градини, ясли и училища. Местата не достигат с хиляди всяка година. Вечерно време всички градинки и площадки са пренаселени, какво още искате? През 90-те ви се връзвахме, но вече не!